Γ. Φαρμάκη: «Με πυροβόλησε επίτηδες»

Μία εντελώς διαφορετική τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του πυροβολισμού της Γωγώς Φαρμάκη από τον φίλο της αδερφής της Όλγας, Αλέξανδρο Αγγλούπα, τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου. Η μικρή αδερφή του γνωστού μοντέλου προτού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο δίνει μια πολύωρη κατάθεση στους αστυνομικούς, όπου ανατρέπει τα πάντα.

Σύμφωνα με το "Πρώτο θέμα", η Γωγώ αρνείται ότι ο πυροβολισμός σε βάρος της ήταν ατύχημα και υποστηρίζει ότι ο σύντροφος της αδελφής της, την πυροβόλησε επίτηδες, ως αποτέλεσμα ενός καβγά. Διαψεύδει τις καταθέσεις του Αλέξανδρου Αγγλούπα και της αδερφής της και αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του επιχειρηματία, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας δεν γνωρίζει για την κατάθεση της τραυματισμένης κοπέλας και προς το παρόν δεν έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις στην ασφάλεια. Ο επιχειρηματίας μετά την απολογία του, είχε αφεθεί ελεύθερος και χωρίς περιοριστικούς όρους από τον εισαγγελέα καθώς με βάση τα ως τότε στοιχεία δεν υπήρχε δόλος στην υπόθεση.

Τέλος, η Γωγώ Φαρμάκη αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Share |