Φτιάξε το σπίτι των ονείρων σου στην... Alkon! (Φωτό)

Η alkon - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι μια μεγάλη αλλά και ευέλικτη, σύγχρονη εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί πόρτες παράθυρα αλουμινίου και ειδικές κατασκευές, αλουμινίου & σιδήρου, για κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια σε όλο τον κόσμο.

Η alkon, μετά από 2 δεκαετίες παρουσίας στον χώρο του αλουμινίου, κατασκευάζει τα κατάλληλα ενεργειακά κουφώματα για κάθε απαιτητικό έργο σε όλη τη χώρα, γνωρίζοντας ότι τα κουφώματα είναι από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία στα κτίρια, τα οποία διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, ανάλογα με τις κλιματικές ζώνες και τις ενεργειακές απαιτήσεις.

Είμαστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων που πραγματοποιούνται στον κλάδο του αλουμινίου, σε νέα υλικά, τεχνικές, εξαρτήματα, γι’ αυτό είμαστε σε θέση να πούμε ότι η alkon προχωρά πιο μπροστά από την εποχή, γιατί παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών, που συνεχώς ανανεώνεται και αναβαθμίζεται.

Η πορεία της εταιρείας μας εξελίσσεται έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε. Νέες κατοικίες & σύγχρονα απαιτητικά επαγγελματικά κτίρια, καθώς και αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέα, αποτελούσαν και αποτελούν τις κύριες δραστηριότητές μας. Οι άνθρωποί μας δίνουν πάντα την πλήρη προσοχή τους και κάνουν πράξη το ευ ζην που έχετε ονειρευτεί.

Από την πρώτη επίσκεψη στον δικό σας χώρο και τη μελέτη των αναγκών σας, μέχρι την υλοποίηση της πιο απαιτητικής κατασκευής, η alkon είναι κοντά σας. Τοποθετεί τα δικά σας ξεχωριστά συστήματα αλουμινίου, με την πιστοποίηση της ποιότητας της εταιρείας που διακρίνεται εδώ και χρόνια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Έδρα-Έκθεση: Αγ. Σαράντα 62 & Γενναδίου
  Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 173 41
  Ωράριο Λειτουργίας:
  Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ.-3:00μ.μ. & 5:30μ.μ.-9:00μ.μ.
  Σάββατο 9:00π.μ.-3:00μ.μ.
  Εργοστάσιο: ΒΙΟ. ΠΑ. Κερατέας, Κερατέα Αττικής, Τ.Κ. 190 01
 • +30 210 9329990-1 / 22990 66988 / 22990 68991
 • [email protected]
 •  www.alkon.gr
Share |