Φουντώνουν οι φήμες! Έγκυος η Μπόμπα; Η φωτό που την πρόδωσε και η αναβολή του γάμου...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα μέσω Insta Stories ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν τα σενάρια εγκυμοσύνης.

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, τράβηξε μια ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία η κοιλιά της φαινόταν ελαφρώς φουσκωμένη. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε: «Η ηρεμία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου». Μετά την δημοσίευση της εν λόγω εικόνας, τα πρώτα σενάρια εγκυμοσύνης έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, η Ναταλία Γεραμνού ανέφερε on air στην εκπομπή της – Επιτέλους Σαββατοκύριακο – πως μόλις ενημερώθηκε από γνωστό site ότι η Μπόμπα είναι έγκυος.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί το ζευγάρι να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης του, όμως επικοινωνώντας με τη Χριστίνα Μπόμπα μας ξεκαθάρισε: “O γάμος μας δεν αναβλήθηκε ποτέ, καθώς δεν ήταν προγραμματισμένος για νωρίτερα από το επόμενο καλοκαίρι. Όσο για τα σενάρια εγκυμοσύνης όχι δεν είμαι έγκυος.”, ξεκαθάρισε, παρόλο που το ζευγάρι έχει δηλώσει πως επιθυμεί να αποκτήσει σύντομα οικογένεια.

Αναμένουμε! 

Πηγή: Peoplegreece.com

Share |