Φώτης Σεργουλόπουλος: Διαψεύδει πως παντρεύτηκε στο εξωτερικό!

Τις τελευταίας ημέρες, κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο η είδηση ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό του στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο θέμα, ανασύρθηκε από το παρελθόν, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής το είχε κατηγορηματικά διαψεύσει.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος  για άλλη μια φορά απαντά στα ανυπόστατα δημοσιεύματα. Η «είδηση» πρωτοδημοσιεύτηκε το 2013 σε εφημερίδα. Όπως ο ίδιος αναφέρει με γραπτή δήλωσή του στο peoplegreece.com: «Έχω κατ’ επανάληψη διαψεύσει την εν λόγω είδηση, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ESPRESSO της Κυριακής, της 1-12-2013, με δήλωσή μου στην εφημερίδα, η οποία παραδέχθηκε με νέα δημοσίευσή της, ότι πρόκειται για είδηση ανυπόστατη που εν τέλει δεν επιβεβαιώθηκε.

Η αυθαίρετη και ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή της εν λόγω είδησης καθώς και κάθε είδους ψευδούς και αβάσιμης είδησης, αναφερόμενης στο όνομά μου και την ιδιωτική μου ζωή προσβάλλουν ευθέως την προσωπικότητά μου και την εικόνα μου.

Ως εκ τούτο επιθυμώ να διαψεύσω για άλλη μία φορά, το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και στερείται βασιμότητα και σοβαρότητας, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι προτίθεμαι να προσφύγω στη δικαιοσύνη σε περίπτωση εκ νέου αναπαραγωγής του, αξιώνοντας αποζημίωση για προσβολή της προσωπικότητας μου, με κάθε πρόσφορο μέσο».

Πηγή: faysbook.gr

Share |