«Φιλαράκια»: Τι συμβαίνει με το reunion της σειράς; -Ο τηλεοπτικός Ρος απαντά

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Today Show, ο τηλεοπτικός Ρος εμφανίστηκε κατηγορηματικός. Το έξτρα επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια» θα γίνει και σε αυτό θα συμμετέχουν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Σουίμερ ανέφερε πως η παραγωγή και οι συντελεστές της σειράς έχουν ήδη συζητήσει για αρκετά ζητήματα καλλιτεχνικής φύσεως σχετικά με το σπέσιαλ επεισόδιο. Όπως είπε επίσης, το ένα και μοναδικό επεισόδιο για τα «Φιλαράκια» δεν θα έχει σενάριο, αλλά θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους φανατικούς της σειράς.

Να θυμίσουμε πως τα γυρίσματα για το επεισόδιο ήταν προγραμματισμένα για τον περασμένο Μάρτιο, αλλά ακυρώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Παλιότερα δημοσιεύματα ήθελαν το επεισόδιο για τα «Φιλαράκια» να είναι έτοιμο ως το φθινόπωρο.

Ωστόσο, από τα λεγόμενα του ηθοποιού φαίνεται πως δεν έχει βρεθεί ακόμη η κατάλληλη ημερομηνία για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα. «Ήταν να ξεκινήσουμε στα μέσα Αυγούστου, αλλά ειλικρινά θα περιμένουμε να δούμε μία δύο εβδομάδες, για να διαπιστώσουμε ότι είναι αρκετά ασφαλές για να το κάνουμε. Κι αν όχι τότε θα περιμένουμε μέχρι να είναι», έλεγε ο Σουίμερ την περασμένη εβδομάδα σε βραδινή εκπομπή.

Ο Σουίμερ τόνισε πως αναζητείται η κατάλληλη ημερομηνία προκειμένου να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια, ένεκα κορωνοϊού, τα γυρίσματα του επεισοδίου, το οποίο να θυμίσουμε πως θα προβληθεί από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του HBO.
 

Share |