Φεστιβάλ Γονιμότητας: Τα μέτρα κατά της υπογεννητικότητας και η... "μαμά" που έκλεψε την παράσταση! (video-φωτo)

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος τραγούδησε ζωντανά το "Μία είναι η μαμά" που έγραψε ο ίδιος, δίνοντας το "σύνθημα" να δούμε τη γονιμότητα ως μια... μεγάλη γιορτή δημιουργίας!

Το παρόν έδωσαν δεκάδες ζευγάρια που έχουν ήδη βιώσει το θαύμα της ζωής, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας ότι... όλοι "μπορούμε"!

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ούτε στα όνειρά μου... Ότι θα γράψω τραγούδι, θα το ερμηνεύσω ο ίδιος, θα παίξει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του @alphatv και θα συμβάλλω στη "μάχη" κατά της υπογεννητικότητας, ούτε στα όνειρά μου! Όλη η Ελλάδα έμαθε τι εστί Fertility Festival, τι είναι το φεστιβάλ γονιμότητας, κάτι που χρωστώ σ' αυτά τα εκπληκτικά παιδιά: @bo_fugitive, @christinalexanian, @vangelistsaousopoulosofficial, @marios_psimo, @irini_kolida_original, @stelioskritikos @thedanceclubthemallofdance... Σας ευχαριστώ, αλλά και όλους όσοι με στήριξαν!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στις

Κατά την διάρκεια των εργασιών του 1ου Φεστιβάλ Γονιμότητας ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Αττική, με την στήριξη, μεταξύ άλλων, των βρεφονηπιακών σταθμών, την ενδυνάμωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών, και την δημιουργία φοιτητικών εστιών στην Αττική, “ώστε να καλλιεργηθεί ο στόχος”, όπως είπε, “των δύο και περισσότερων παιδιών για τους νέους γονείς στην Περιφέρεια Αττικής, καθιστώντας κατά το δυνατόν ευνοϊκότερους τους όρους διαβίωσης για όλες τις οικογένειες και ιδιαίτερα τις πολύτεκνες.”

Πολλές ήταν και οι διάσημες παρουσίες στο 1ο Φεστιβάλ Γονιμότητας, με προεξάρχουσα εκείνη του ράπερ BO που έγραψε και τη μουσική στο τραγούδι "Μμία είναι η μαμά" του Δημήτρη Μάρκου.

Στα decks ήταν ο γνωστός dj Νίκος Μάρκογλου, ενώ το φεστιβάλ "τίμησε" και η εντυπωσιακή συζύγός του, γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Φραγκάκη.

Δείτε τα stories που ανέβασαν οι διάσημες παρουσίες του 1ου Φεστιβάλ Γονιμότητας:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το διήμερο Φεστιβάλ Γονιμότητας στο Ζάππειο...

Share |