Φάμελλος στον Realfm 97,8: Δεν υπάρχει εκ μέρους μας μια λογική "όχι σε όλα"

"Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή εκ μέρους μας μια λογική "όχι σε όλα". Από την άλλη μεριά όμως, δεν ταιριάζει στην κουλτούρα τη δική μας, δεν έχουμε την κουλτούρα της ΝΔ που είχε ένα τυφλό "ΑΝΤΙ- ΣΥΡΙΖΑ" μέτωπο τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια" δήλωσε στον Realfm 97,8, ο βουλευτής και τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελατόλα, πρόσθεσε ότι "επειδή η πολιτική διαβάζεται ούτε απλά τους τελευταίους δύο μήνες, ούτε τα τελευταία 5 ούτε 10 χρόνια, διαβάζεται με μια συνέχεια στη χώρα μας, σας λέω ότι δεν έχουμε το ίδιο DNA στην πολιτική, όποια κι αν είναι η δική σας αντίδραση. Και δεν έχουμε το ίδιο DNA στην πολιτική διότι εμείς καταλαβαίνουμε πολλές φορές επί της ουσίας τι σημαίνει προγραμματική πολιτική στάση και όχι επικοινωνιακή".

"Η δική μας ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ ήταν για φέτος και οι 120 δόσεις είχαν ψηφιστεί από εμάς" τόνισε.

"Τρία ζητήματα λοιπόν, οι ασφαλιστικές εισφορές που δεν μειώθηκαν από το 20% στο 15% και η παράταση κατά τρία χρόνια της εισφοράς αλληλεγγύης και της προκαταβολής φόρου, για μένα είναι ζήτημα οπισθοχώρησης από τη ΝΔ και είναι σημαντικά και συμβολικά ταυτόχρονα" υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Share |