Φαίη Σκορδά: Χωρίζουν οι δρόμοι τους με το Γιώργο!

Στην κάμερα της "Πρωινής Μελέτης" μίλησε η Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή, το αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί, καθώς επίσης και αν θέλει να συνεχίσει να παρουσιάζει εκπομπή την επόμενη χρονιά με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα...

Ένα δεύτερο παιδί θα ήταν για εκείνη το καλύτερο δώρο; «Σαφώς και θα ήθελα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, τα αγαπάω, μακάρι να έρθει!» αποκάλυψε χαμογελώντας πλατιά.

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν πει πως δε θέλουν να είναι μαζί του χρόνου, τουλάχιστον επαγγελματικά: «Ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει με το κανάλι επίσημα. Ανεπίσημα γίνονται κάποιες κουβέντες σε φιλικό επίπεδο με όλους τους συνεργάτες και τους υπεύθυνους του σταθμού. Από κει και πέρα, σχετικά με τον Γιώργο, ιδανικά για εμάς θα ήταν ωραίο να είχαμε μια διαφορετική πορεία. Αλλά δεν είναι εποχές για να κάνεις σχέδια. Είναι πολυτέλεια πια να λες ότι θέλεις αυτό. Μπορεί να ακούγεται λίγο μίζερο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Τουλάχιστον εγώ με πολλή σεμνότητα κοιτάζω το μέλλον και με αισιοδοξία. Μακάρι να έχουμε δουλειά όλοι», εξήγησε.

Share |