Φαίη Σκορδά: «∆εν θα είμαι για πάντα μαζί µε τον Γιώργο»

Μερικές εβδοµάδες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν η παρουσιάστρια του "Πρωινό mou", Φαίη Σκορδά κάνει τον απολογισµό της προηγούµενης σεζόν και ανοίγει τα χαρτιά της, στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ", για την επόµενη.

Ο σύζυγός σας δήλωσε ότι ενδεχομένως αυτή να είναι και η τελευταία χρονιά που δουλεύετε μαζί στην τηλεόραση. Εσάς σας βρίσκει σύμφωνη κάτι τέτοιο;
«Ναι. Αλλωστε δεν ξεκινήσαµε µαζί. Ο Γιώργος έχει τη δική του πορεία σε άλλα πράγµατα. ∆εν θα συνεχίσουµε για χρόνια να κάνουµε εκποµπές µαζί και πρωινό. Και πέρυσι δεν ξέραµε αν θα συνεχίζαµε µαζί εφέτος. Ολα εξαρτώνται από τις προτάσεις που θα έχει ο καθένας».

Περιμένατε ότι ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος θα κόβονταν από την πρωινή ζώνη; Πιστεύετε ότι έκαναν λάθη;
«Αυτές οι αποφάσεις είναι θέµα καναλιού. Ο ΑΝΤ1 είναι κανάλι που προχωρεί σε αλλαγές ακόµη και µεσούσης της σεζόν. Είναι τακτική και αποφάσεις του καναλιού. Εγώ δεν προέβλεψα το κόψιµο γιατί δεν ήξερα ποια είναι τα στάνταρντ του καναλιού. Μπορεί τα συγκεκριµένα νούµερα να ικανοποιούσαν τον σταθµό, µπορεί να ήταν άλλα τα κριτήρια της παραµονής και να µην είχαν σχέση µε την τηλεθέαση. ∆εν έχει σηµασία όµως τι πιστεύω εγώ».

Ενοχληθήκατε από τα όσα είπαν για εσάς οι συγκεκριμένοι παρουσιαστές σε συνεντεύξεις τους;
«Το περίµενα στην αρχή ότι κάποια πράγµατα µπορεί να λέγονταν και το έβρισκα και λογικό. Και εγώ στον εαυτό µου έλεγα: “Καλά, θα πας µε τον Γιώργο να κάνεις εκποµπή;”. Είχα κάποιες αµφιβολίες, κάποιες επιφυλάξεις. Στην αρχή ήµουν φοβισµένη. Από τη στιγµή που ένιωσα ότι έχουµε δυνατότητες να δουλέψουµε δίχως πρόβληµα, είπα ότι θα προστατεύ- σω αυτό που κάνω. ∆ιάβασα, άκουσα όσα λέγονταν και χαµογέλα- σα. Ξέρω τι ειπώθηκε, δεν λέω ότι δεν διαβάζω και δεν µαθαίνω, αλλά θα ήταν πολύ µικρό εκ µέρους µου να ασχοληθώ, να απαντήσω και να στεναχωριέµαι. Ηµουν χαρούµενη µε αυτό που ζούσα, δεν µε ενδιέφεραν αυτά. Εζησα µια σηµαντική χρονιά µε το σηµαντικότερο γεγονός της ζωής µου».

Θα αλλάξει η εκπομπή εφέτος;
«Μου άρεσε η εκποµπή όπως ήταν πέρυσι. Για πρώτη φορά είδα τον εαυτό µου στην τηλεόραση και δεν ήθελα να κρυφτώ κάτω από την κουβέρτα. ∆εν θα γίνουν σηµαντικές αλλαγές. Επιστρέφει η Σάσα Σταµάτη και θα προστεθούν και δύο-τρία άτοµα στην οµάδα. Στην κουζίνα της εκποµπής θα είναι ο Ακης Πετρετζίκης. Εκκρεµεί το θέµα του αρχισυντάκτη».

Share |