Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συμβουλή που της έδωσε η Σία Κοσιώνη πριν μπει στο Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του Survivor αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, Ευριδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Youweekly» και μίλησε για τη συμβουλή που της έδωσε η anchorwoman του σταθμού, Σία Κοσιώνη πριν μπει στο Survivor καθώς περιέγραψε την πρώτη μέρα στο γραφείο μετά το τέλος του reality επιβίωσης.

Πρώτα απ’όλα, αναφέρθηκε στη συμβουλή που της έδωσε η Σία Κοσιώνη, «Πριν φύγω μου είπε «είσαι τρελή εσύ, κοπέλα μου, μόνο εσύ θα το έκανες, σε στηρίζω, πάμε». Όταν γύρισα με αγκάλιασε. Είδα την κοιλίτσα της. Δεν γνώριζα τίποτα και μόλις την είδα έπαθα σοκ! Τη συμπαθώ πάρα πολύ. Μπορεί να μην τα λέμε στα τηλέφωνα, αλλά μαγευτεί από το πόσο απλός άνθρωπος είναι. Θα μπει στο κανάλι και θα πει καλημέρα σε όλους. Δεν είναι καθόλου ντίβα, καθόλου σνομπ, είναι ατομάρα». 

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε την πρώτη μέρα στο γραφείο μετά το τέλος του Survivor, «Έκλαιγα πάλι. Και είδα και πολλούς συναδέλφους μου να κλαίνε, να με αγκαλιάζουν και να μου λένε «καλωσήρθες, ήσουν καταπλητική, μπράβο, μας έβγαλες ασπροπρόσωπους». 

Τέλος, εκτός αυτών, αναφέρθηκε στην ζήλια που εισέπραξε από συναδέλφους της, «Διέκρινα και ζήλια και περίεργα βλέμματα και περίεργες συμπεριφορές την πρώτη μέρα στο γραφείο, αλλά όχι από ανθρώπους που δεν το περίμενα…». είπε η αθλητικογράφος.

 

 

Share |