Εύη Φραγκάκη-Δημήτρης Κοτταρίδης: "Βελούδινο" διαζύγιο!

Η τελευταία πράξη στο γάμο της Εύας και του Δημήτρη παίχτηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν εκείνος πήρε τη δύσκολη απόφαση του οριστικού χωρισμού. Είχε περάσει ήδη ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο προσπαθούσαν να βρουν σημεία επαφής, τόσο για να σώσουν τη σχέση τους όσο και για να μην στερήσουν μια ενωμένη οικογένεια από το λατρεμένο γιο τους, Σταύρο. Μάταια!

Σύμφωνα με την RealLife, ύστερα από μια πολύωρη αλλά άκρως πολιτισμένη συζήτηση στο σπίτι όπου ζούσαν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτός ο γάμος πρέπει να λάβει τέλος. Ακολούθησαν χωριστές διακοπές. Αρχικά η Εύη ζήτησε άδεια από το κανάλι όπου εργάζονται και οι δύο και μέσα στον Ιούλιο πήρε το μικρό Σταύρο για τα πρώτα του μπάνια. Τον Αύγουστο ήταν η σειρά του Δημήτρη να κάνει διακοπές παρέα με το γιο του. Παράλληλα, είχε ήδη μεριμνήσει για τη μετακόμισή του από το σπίτι, μεταφέροντας όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο διαμέρισμα που είχε φροντίσει να ενοικιάσει.

Το φθινώπορο βρήκε το ζευγάρι χωρισμένο. αλλά σε απόλυτη σύμπνοια και συνεννόηση για χάρη του παιδιού. Ορισμένα πρωινά ο Δημήτρης ανέλαβε να περνά στιγμές με το γιο του, πηγαίνοντάς τον συχνά ο ίδιος στον παιδικό του σταθμό, ενώ το υπόλοιπο της ημέρας, ήταν η σειρά της Εύης να βρίσκεται δίπλα στο λατρεμένο της απόγονο. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Παρά την απόφασή τους όμως, να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, οι δύο πρώην σύζυγοι παραμένουν φίλοι, διατηρώντας αναλλοίωτη την εκτίμηση που ανέκαθεν έτρεψε ο ένας για τον άλλον. Μιλούν στο τηλέφωνο σε καθημερινή βάση, συνεχίζουν να μοιράζονται την αγάπη -ίσως στην πιο ώριμη μορφή της- και λειτουργούν πάντα με γνώμονα το καλύτερο για το μικρό γιο τους. Τις ημέρες των Χριστουγέννων ολοκλήρωσαν μέσω των δικηγόρων τους τα διαδικαστικά του διαζυγίου. Στις 27 Δεκεμβρίου μπήκαν οι τελικές υπογραφές, πιστοποιώντας και τυπικά την απόφασή τους να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Share |