Εύη Βατίδου: Αυλαία στη σχέση της με το Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο!

Τίτλοι τέλους στον έρωτά τους! Η Εύη Βατίδου και ο Μιχάλης Σταθοκωστόπουλος, σύμφωνα με την "Espresso", δεν είναι πλέον ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο χωρισμός τους έγινε πριν από λίγες ημέρες και είναι κάτι που αποφάσισαν από κοινού, αφού η σχέση τους είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της και πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

O γοητευτικός επιχειρηματίας εδώ και καιρό κυκλοφορούσε μόνος στις βραδινές εξόδους του, κάτι που προκαλούσε εντύπωση. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Η σχέση τους κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο και ήταν από την αρχή πολύ έντονη και δυνατή. Οσοι τους ζούσαν από κοντά υποστήριζαν πως δεν αποκλείεται να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το καλοκαίρι που έκαναν μαζί διακοπές στο Νησί των Ανέμων όλα έδειχναν πως δεν αποκλείεται να περάσουν μαζί τα επόμενα χρόνια, αφού τόσο ο Μιχάλης όσο και η Εύη είχαν βρει στη σχέση αυτή το άλλο τους μισό. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να χώρισαν, αλλά παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, πάντως, θέλουν να πιστεύουν ότι πρόκειται για μια απλή κρίση και σύντομα θα είναι και πάλι μαζί.
 

Share |