Εύα Λάσκαρη: Ελεύθερη και... ωραία!

Τίτλοι τέλους στη σχέση της σεξοβόμβας Εύας Λάσκαρη και του ιστιοπλόου Δημήτρη Μπενάκη. Το ζευγάρι μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισε να χαράξει νέα πορεία. Η εμπλοκή της με την νύχτα φαίνεται ότι λειτούργησε, σύμφωνα με την "Espresso" καταλυτικά στο να δοθεί ένα οριστικό τέλος.

«Δεν είμαστε πια ζευγάρι με τον Δημήτρη. Δεν συνέβη κάτι στη σχέση μας, απλά έκανε τον κύκλο της και είναι λογικό μετά από κάποια χρόνια να έρθει φυσιολογική φθορά» δήλωσε το γνωστό μοντέλο επιβεβαιώνοντας την πληροφορία. Η Εύα Λάσκαρη παραδέχεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν κομμάτι της ζωής της και έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε πολλές αποφάσεις της.

«Πήρα πολλά πράγματα από εκείνον και έμαθα πολλά, γιατί είναι ένας έξυπνος και καλλιεργημένος άνθρωπος. Απλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, γιατί έχουμε εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Εκείνος είναι αθλητής, εγώ δουλεύω νύχτα, έχω περίεργα ωράρια, και εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα». Ωστόσο, όπως δηλώνει η ίδια, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. «Παραμένουμε πολύ καλοί φίλοι και φυσικά κρατάω όλες τις ωραίες στιγμές που έζησα μαζί του. Ο καθένας πλέον τραβάει τον δικό του δρόμο και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή του».

Η Εύα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια όταν πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο. Εκείνος εντυπωσιάστηκε από την Εύα και εκείνη γοητεύτηκε από την έντονη προσωπικότητά του. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε έντονη χημεία, άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και μέσα σε περίπου ένα μήνα είχαν γίνει ζευγάρι.

Share |