Έτσι θα "εξουδετερώσετε" τους διαρρήκτες! (φωτό - video)

Σε μια περίοδο που η εγκληματικότητα "οργιάζει" όλοι ψάχνουμε τρόπους να εξουδετερώσουμε τους κακοποιούς πριν εκείνοι εισβάλλουν στο σπίτι ή την επιχείρησή μας!

Δείτε μερικούς από τους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τους βγάλετε νοκ άουτ!

Τα στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της GrGenesis, πέραν των αρχικών προσόντων που πρέπει να διαθέτουν, εκπαιδεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογως των εξελίξεων.

  • Φυλάξεις χώρων

Κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει την φύλαξη οικιών, γραφείων, καταστημάτων, εργοστασίων, εκθεσιακών χώρων κ.λ.π. Μία ωραία και διακριτική παρουσία χωρίς αισθητικές προκλήσεις και υπερβολές.

  • Φυλάξεις προσώπων

  • Οι υπάλληλοί της GrGenesis συνοδεύουν με την λήψη κατάλληλων μέτρων και την χρήση κατάλληλων μέσων, οικονομικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς παράγοντες, μέλη των οικογενειών τους, στελέχη επιχειρήσεων, επίσημους επισκέπτες τους κ.λ.π..
  • Συνοδείες VIP / Helicopter

Υπηρεσίες ασφαλείας, αερομεταφορά προσώπων, μεταφορές χρημάτων και αξιών με το ελικόπτερό μας –όχι χρηματαποστολές εδάφους. Το ελικόπτερο της εταιρίας μας με Ελληνικό νηολόγιο SX- HNL τύπου ROBINSON R44 CLIPPER II , είναι στην διάθεση των κ.κ. πελατών μας για την επιτήρηση στόχων και συνοδείας

  • Συστήματα CCTV

Παρακολουθούμε συστηματικά και οδηγούμε τις εξελίξεις στην ασφάλεια. Εγγυώμαστε τη απόλυτη παρακολούθηση των χώρων σας, οπουδήποτε και αν αυτός βρίσκεται στη Γη - εκμεταλλευόμενοι τα διαθέσιμα δίκτυα (Internet

  • Συστήματα συναγερμού

Τα συστήματα συναγερμού είναι άλλο ένα απολύτως απαραίτητο τμήμα ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας - είτε αναφερόμαστε σε εταιρίες, εργοστάσια, αποθήκες, είτε σε οικίες.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, ώστε μια ομάδα ειδικευμένων συμβούλων να σας επισκεφτεί και να σας ενημερώσει για τις δραστηριότητες του ομίλου μας. Τηλεφωνικό κέντρο: 210-5777.000 (09:00 - 17:00)

Share |