Εθνική στα... χειρότερά της -Εχασε με 3-2 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ!

Παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα, η Εθνική δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο, δέχτηκε ξανα δυο γκολ νωρίς στο παιχνίδι. Ετσι, η Ελλάδα μένει αρκετά μακριά από τη 2η θέση, καθώς η Φινλανδία κέρδισε 0-2 στο Λιχνεστάιν και βρίσκεται στο +5 από την Εθνική που είναι στην 5η θέση πίσω από Βοσνία και Αρμενία. Και για το αποψινό χάλι, όπως και για αυτό του Σαββάτου, την τεράστια ευθύνη έχει ο Αγγελος Αναστασιάδης. Με τις επιλογές του στην 11αδα και τις αλλαγές, μα κυρίως με το σχέδιο του από την αρχή του αγώνα.

Στο 8' και στο 33' ο Καραπετιάν και ο Γκαζαριάν... σκότωσαν την άμυνα της Ελλάδας με τα τεράστια λάθη της, με τον Ζέκα να μειώνει στο 54'. Στο 74' ο Μπαρσεγιάν μετά από δοκάρια μείωσε τις ελπίδες της Εθνικής που είδαν τον Φορτούνη με ένα εκπληκτικό γκολ να μειώνει απλά σε 2-3. Στο τέλος μάλιστα ο Βλαχοδήμος έσωσε την Ελλάδα και από άλλα γκολ...

Πλέον, η Εθνική έχει να παίξει τον Σεπτέμβριο στο Τάμπερε με τη Φινλανδία και με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, όπου θα προσπαθήσει για το απόλυτο, μήπως και μπει εκ νέου στο κόλπο της πρόκρισης στο ΕURO 2020. Αυτή την στιγμή, είναι στο -5 από τη Φινλανδία, η οποία πέρασε και από το Βαντούζ κόντρα στο Λιχτενστάιν.
 

Share |