Έρχεται το "MUAI THAI Grand Prix 15 & KGP 9 ATHENS"!

Η BOMBA έσκασε!!! Και το μπαμ είναι τεράστιο!

To Muay Thai Grand Prix θεωρείται η μεγαλύτερη διοργάνωση Μαχητικών Αθλημάτων στην Ευρώπη, πρόκειται για μάχες καθαρόαιμου Muay Thai και Kickboxing υψηλού επιπέδου, μεταξύ γνωστών πρωταθλητών.

Οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την μεγάλη πρόκριση πάνω στο ρινγκ της διεθνούς διοργάνωσης "Muay Thai Grand Prix" που θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό σε όλους "Eναστρον" (Λ. Πειραιώς 178, Ταύρος), σε έναν εξαιρετικό χώρο που σε συνεργασία με το κορυφαίο αγγλικό promotion θα διαμορφωθεί ανάλογα για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Η συμφωνία έγινε, τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας κλείστηκε. Για πρώτη φορά, στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, ο μεγαλύτερος Έλληνας Kick boxer superstar, Μελέτης Κακουμπάβας!

Ο Έλληνας μαχητής, είναι αναμφίβολα το κορυφαίο ενεργό όνομα στον χώρο αυτή την στιγμή και ο promoter Παύλος Καπώνης δεν συμβιβάζεται με δευτερότριτους.

Το ίδιο και ο Μελέτης που έχει βάλει ως στόχο την κορυφή της Ευρώπης. Οι κορυφαίοι με του κορυφαίους λοιπόν και International τιτλος της WKF με κορυφαίο όνομα που εχει διαλεξει το Αγγλικό management τίθεται υπό διεκδίκηση!

Τί ετοιμάζει για αυτό τον αγώνα η ομάδα του Μελέτη;

Ποιά όπλα θα βγάλει από την φαρέτρα του ο Δάσκαλος Νίκος Κρητικός για να οδηγήσει το Νο 1 όνομα σε μία ακόμα νίκη;

Το φανατικό κοινό που τον ακολουθεί ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στον δυσκολότερο αγώνα της καριέρας του!

Ετοιμαστείτε γιατί εδώ δεν μιλάμε για έναν αγώνα της σειράς... ΕΔΩ μιλάμε για πόλεμο...!

Έναστρον Αρενα, 16 Ιουνίου! Be there!

Share |