Ήρθε η ‘‘Σπιτική Κουζίνα’’ σε Αμπελόκηπους και Χολαργό!

Η αλυσίδα "Σπιτικής Κουζίνας" που έκανε πάταγο σε όλη την Αθήνα για τις τιμές και την ασυναγώνιστη ποιότητά της "έρχεται" από 15 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους και το Χολαργό, στα πιο κεντρικά σημεία:

Σεβαστουπόλεως 150Β, δίπλα στην κεντρική πλατεία των Αμπελοκήπων, ενώ στο Χολαργό στην Περικλέους 50!

Στόχος της "Σπιτικής Κουζίνας"

Ο στόχος παραμένει ένας και μοναδικός:

Να προσφέρει κάθε μέρα, 11:00 – 17:00, σε όλους φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, στην ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής!

Οι τιμές από 2.90 έως 3.50 ευρώ για όλα τα πιάτα είναι πραγματικά τέτοιες που όσοι ζουν σε Αμπελόκηπους-Χολαργό θα σταματήσουν να μαγειρεύουν!

Στη "Σπιτική Κουζίνα" έχετε... προσωπική διαιτολόγο

Η διαιτολόγος της “Σπιτικής κουζίνας” προτείνει καθημερινά φαγητά με χαμηλότερες θερμίδες ενώ πολύ σύντομα θα προσθέσει στο καθημερινό μενού ειδικά γεύματα για διαβητικούς για να προσφέρει γευστική απόλαυση βάζοντας ως προτεραιότητα την υγεία.

Η διαιτολόγος της "Σπιτικής Κουζίνας" θα βρίσκεται συγκεκριμένες ώρες και ημέρες στα δύο μας νέα "σπιτάκια" για να λύνουν όλοι οι φίλοι μας τις διατροφικές τους απορίες και να λαμβάνουν τις σωστές συμβουλές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Γιατί να επιλέξω τη "Σπιτική Κουζίνα";

Όταν επιλέγω "Σπιτική Κουζίνα" επιλέγω πιστοποιημένη ποιότητα (ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18000) με παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά που με βοηθούν να ακολουθώ καθημερινά έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς να ανατρέχω σε λύσεις γρήγορου φαγητού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μπείτε στο site μας www.spitikikouzina.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook/spitikikouzina και δείτε καθημερινά τα Μενού, τα νέα πιάτα, συμβουλές μαγειρικής, νέα προϊόντα και προσφορές, ή τηλεφωνήστε μας στο 2106918498 για τους Αμπελόκηπους και στο 2106515115 για το Χολαργό.

Γιατί κάθε γειτονιά θέλει και τη "Σπιτική Κουζίνα" της! Σας περιμένουμε.

Share |