ΕΡΤ: «Αρπαγή» μεγατόνων από ΑΝΤ1

Η νέα κυβέρνηση βρίσκεται σε αναζήτηση προσώπων που θα στελεχώσουν τις διοικητικές θέσεις της ΕΡΤ, με πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 να βρίσκεται στο προσκήνιο για το κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το enimerosi24.gr, στην Δημόσια Τηλεόραση θα τοποθετηθούν άνθρωποι με εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά από παρόμοια αντικείμενα. Γι αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με γνωστό μάνατζερ που έχει μακροχρόνια εμπειρία στον ΑΝΤ1.

Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει ένα νέο μοντέλο λειτουργίας της ΕΡΤ, όπως βγήκε και από τη σύσκεψη που είχε πάνω στο θέμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου και η τοποθέτηση ανθρώπων της αγορά έχει αυτή την κατεύθυνση.

Εκεί που θα επικεντρωθούν στην κυβέρνηση είναι ο τεχνοκρατικός χαρακτήρας των προσώπων και όχι το πολιτικό προφίλ τους. Τουλάχιστον αυτό βγαίνει σαν πρόθεση, προς το παρόν, και μένει να επιβεβαιωθεί, ή όχι, στην πράξη.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις των νέων προσώπων, αν και αυτό που διαρρέει προς το παρών είναι η δυσκολία ανεύρεσης αυτών, καθώς στον ιδιωτικό τομέα τα λεφτά που «παίζουν» είναι πολύ περισσότερα από αυτά της ΕΡΤ.

neaselida.gr

Share |