Έρρικα Πρεζεράκου: Οι νέες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο και η έκκληση για αίμα

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με σκάφος στην Κύθνο και που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν τρία δάχτυλα του δεξιού της χεριού.

 

 Μετά την πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για τη συγκόλληση των δαχτύλων της, η πρώην αθλήτρια του άλμα επί κοντώ μίλησε τηλεφωνικά στο MEGA και περιέγραψε το ατύχημά της, ενώ έκανε και έκκληση για αίμα, καθώς όπως ανέφερε, έχασε πολύ αίμα κατά τη μεταφορά της στην Αθήνα.

 

«Πονάω, ναι. Αλλά εντάξει, θα περάσει κι αυτό. Έχω, νομίζω, αποφύγει τα χειρότερα, γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο, και τώρα είμαστε στη φάση του να δούμε λίγο, πως θα ανταποκριθεί λίγο το χέρι. Θα πάω να κάνω μετάγγιση γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και έχασα πολύ αίμα χθες, ναι. Χρειάζομαι, τώρα θα κάνω, θα μου δώσουν δυο φιάλες, λογικά έχουν εδώ, αλλά, αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση και πρόθεση, δεν λέμε όχι. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν Super Puma, με πήγαν πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ» δήλωσε η ίδια.

 

 
Share |