Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ ❤

Το ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένεται για σένα άκρως ερωτικό, αφού η Σελήνη έχει περάσει από χθες τη νύχτα στον 8ο οίκο σου, τον Σκορπιό. Θα σου προκαλέσει ασυγκράτητες επιθυμίες, πάθη αλλά και αρκετές προκλήσεις, στις οποίες θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς και να μην μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις. Αν ήδη έχεις βρει το αντικείμενο του πόθου σου, είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις την κίνησή σου και να το «στριμώξεις στη γωνία».

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να αυξηθούν τάσεις ελέγχου του συντρόφου σου, οπότε ένα σκηνικό ζήλειας είναι πιθανό, όμως μπορείς κάλλιστα να αλλάξεις το κλίμα, μετατρέποντάς το από... πολεμικό σε ερωτικό.

ΤΑΥΡΟΣ 

 

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για λίγο ακόμα, μπορεί να είσαι πιο εσωστρεφής και προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αφού θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος/η για το που πας να... μπλέξεις αλλά και φουλ ερωτικός/η. Θα ερευνήσεις σε βάθος τις προτάσεις ή επιλογές που έχεις και θα αποφύγεις να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, αν έχεις την παραμικρή υποψία ότι κάποιος/α που θα σε προσεγγίσει δεν έχει ειλικρινείς προθέσεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα καβγαδάκι με το ταίρι σου θα ανάψει τα αίματα και θα θεριέψει το πάθος σας, ωστόσο φρόντισε να μην ξεφύγει από τον έλεγχό σου και πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις γιατί στο τέλος δεν αποκλείεται να μαλώσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Είναι πιθανό σήμερα να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο λιγομίλητο και αρκετά απόμακρο, ίσως και μέσα από τη δουλειά σου, το οποίο θα εξάψει την περιέργειά σου. Θα προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις με το ανάλαφρο στιλ σου και να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για το χαρακτήρα του, αλλά και την ερωτική του κατάσταση. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολο, καθώς δε θα δείχνει καμιά διάθεση να ξανοιχτεί και από ένα σημείο και μετά... θα παραιτηθείς.

 

Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία δική σου ή του συντρόφου σου ενδεχομένως να γίνει η αφορμή, ώστε να δώσετε περισσότερη προσοχή στη διατροφή αλλά και στα όρια της αντοχής σας, αφού και τα δύο φαίνεται να τα υποτιμάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Έντονος θα είναι ο μαγνητισμός σου σήμερα και αν έχεις καταφέρεις να ενισχύσεις το μυστήριο γύρω από το άτομό σου, τότε σίγουρα θα ελκύσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σε φλερτάρει επίμονα ένα πρόσωπο και να σου κάνει μια πρόταση που δε θα είναι εύκολο να απορρίψεις. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να βγεις, πάντως, έστω και για λίγο γιατί θα κάψεις καρδιές για να αυξήσεις τις πιθανότητες να συμβεί κάτι όμορφο στη ζωή σου.

Αν είσαι σε σχέση, αρκετά εκδηλωτικός/η ως προς αισθήματά σου θα είσαι με το ταίρι σου, αν και ίσως μέσα σου θα περιμένεις την ανάλογη συμπεριφορά από την πλευρά του για να νιώσεις σίγουρος/η ότι αγαπιέσαι όπως αγαπάς. Μπορεί να μη στο πει με λόγια, όμως οι κινήσεις του δηλώνουν τον έρωτά του.

ΛΕΩΝ 

Ενδεχομένως οι στόχοι σου να είναι υψηλοί ως προς τα ερωτικά σου και να έχεις βάλει σκοπό να ελκύσεις ένα άτομο που ίσως σχετίζεται και με τον επαγγελματικό σου χώρο. Για να κεντρίσεις την περιέργειά του και να αυξήσεις την επιθυμία του όμως, ίσως πρέπει να ενισχύσεις το μυστήριο, να το ιντριγκάρεις λίγο, αντί να προσπαθήσεις να το εντυπωσιάσεις. Έτσι είναι πιο πιθανό να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Η μέρα πάντως υπόσχεται αρκετές ερωτικές συγκινήσεις.

Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό θέμα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας, ωστόσο για να μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε, μάλλον θα χρειαστεί να ψάξετε λίγο βαθύτερα τα αίτια που το προκάλεσαν και να μη σταθείτε στην επιφάνεια γιατί αργότερα θα επανεμφανιστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ελκύεις αρκετά άτομα, ωστόσο παραμένεις προσγειωμένος/η και δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από λόγια και υποσχέσεις που ακούς. Σήμερα, ίσως ζητήσεις από ένα πρόσωπο να γίνει πιο συγκεκριμένο στις προθέσεις του. Θα του αναφέρεις και τις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες για να είναι ξεκάθαρο από την αρχή το τι επιδιώκεις, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή πισωγυρίσματα, πριν στενέψετε περισσότερο την επαφή σας. Πρόσεξε όμως τον τόνο σου μη βγει αυταρχικός και... κλωτσήσει.

Αν είσαι σε σχέση, θα αναλάβεις διάφορα γραφειοκρατικά θέματα, αν και έχεις το χρονικό περιθώριο να κινηθείς, όμως θέλεις ξενοιάσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προτρέψεις και το σύντροφό σου να το κάνει, για να μην τρέχει τελευταία στιγμή, όμως δε θα έχεις ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ 

Ενισχύεται η σεξουαλικότητά σου, αλλά και οι ανάγκες σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνεις μια κίνηση προς ένα πρόσωπο για να το προσεγγίσεις περισσότερο. Ξέρεις ότι όταν θέλεις να γοητεύσεις, το κάνεις με μεγάλη άνεση κι αν βρεις την ανάλογη ανταπόκριση, απελευθερώνεσαι τελείως. Εύνοια έχεις όμως τώρα τελευταία, έχεις διαπιστώσει ότι μόνο αν κουνηθείς εσύ γίνονται πράγματα και σήμερα εφ’ όσον νιώθεις σίγουρος/η για την έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο, θα το επιχειρήσεις.

Αν είσαι σε σχέση, τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά, ίσως γιατί θέλετε να κάνετε μια αγορά ή να βάλετε στην άκρη για τις διακοπές σας, αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο, καθώς έχετε άλλες υποχρεώσεις που πρέπει πρώτα να καλύψετε. Είναι πιθανό όμως να λάβετε ένα ποσό που θα σας το επιτρέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Με τη Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σου είναι λογικό να είσαι το απόλυτο φαβορί, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις αλλά και την έλξη που ασκείς για να πετύχεις όλα όσα επιδιώκεις. Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη για δυο μέρες μόνο θα είναι απέναντί σου, κάνοντάς σε πιο εξωστρεφή, οπότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για καινούργιες κατακτήσεις. Αν μη τι άλλο το ένστικτό σου λειτουργεί άψογα και μπορείς να διακρίνεις τις ευκαιρίες αλλά και το σωστό χρόνο που πρέπει να κινηθείς για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν είσαι σε σχέση, ο έλεγχος των καταστάσεων είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σου που ορισμένες φορές μπορεί να κάνει το σύντροφό σου να δυσανασχετεί, όμως υπάρχουν κι άλλες, όπως σήμερα, που θα νιώσει ασφαλής, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν ξεφεύγει από την προσοχή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ενδεχομένως να έχεις βάλει στο μάτι ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου και προσπαθείς να βρεις τρόπο να το προσεγγίσεις. Σήμερα όμως, μάλλον θα αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι μήπως έχει αρνητικές συνέπειες η ερωτική σχέση μεταξύ σας. Μπορεί να φοβάσαι ότι, αν τα πράγματα στραβώσουν στην πορεία, δύσκολα θα καταφέρετε να συνυπάρξετε στον ίδιο χώρο. Από την άλλη, σκέφτεσαι συνεχώς κάποιον/α από το πρόσφατο παρελθόν σου και φαίνεται να σε έχει στοιχειώσει.

Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μια περίεργη ανησυχία που αφορά σε εργασιακά θέματα, χωρίς ωστόσο να μπορείς να προσδιορίσεις το λόγο γι’ αυτό και θα τη μοιραστείς με το σύντροφό σου, που είναι πιο αντικειμενικός και βλέπει από τελείως άλλη βάση τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις, θα βγάζεις έναν έντονο ερωτισμό που θα σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό/η στο αντίθετο φύλο, κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν μάλιστα κυκλοφορήσεις σήμερα, ακόμα και με παρέα να είσαι, όχι μόνο θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου αλλά μπορεί να σου γίνει ένα επίμονο φλερτ από πρόσωπο γοητευτικό και σέξι. Πάντως ο τρόπος που θα σε προσελκύσει σίγουρα θα σου εξάψει το ενδιαφέρον, οπότε το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθείς.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως συναντηθείτε με κάποιο φίλο σας που έχετε καιρό να δείτε. Όλη η κουβέντα σας είναι πιθανό να περιστραφεί γύρω από ένα θέμα που αντιμετωπίζει με τη σχέση του ή γενικότερα με τα ερωτικά του και να ζητήσει τη βοήθειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Σήμερα ίσως νιώσεις ότι έχεις βαρεθεί αυτή την τρέλα και το χύμα στη ζωή σου και να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βρεις κάποιον/α που θα σου ταιριάζει και να αράξεις. Επειδή όμως είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις το ιδανικό πρόσωπο που θα συνδυάζει και την ερωτική έλξη και την εγκεφαλικότητα που ψάχνεις, καλό είναι να ξανοιχτείς σε άλλους κύκλους που υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες. Πάντως αν δε νικήσεις το φόβο της δέσμευσης και το/η θεό/α να έχεις, πάλι στα ίδια θα γυρίσεις.

Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να υπάρξει μια αναστάτωση εξ αιτίας ενός επαγγελματικού θέματος που θα ανακύψει και να χαλάσει το χαλαρό mood της Δευτέρας αλλά και το πρόγραμμα που είχες κάνει με το ταίρι σου, καθώς θα απαιτήσει την προσοχή και αρκετό από το χρόνο σου.

ΙΧΘΥΕΣ 

Θα ενισχυθεί ο αισθησιασμός κι η μυστηριώδης σου πλευρά, όπως επίσης κι οι επιθυμίες σου, οπότε δε θα είναι εύκολο να τις αγνοήσεις, ιδιαίτερα αν νιώθεις ότι ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να τις ικανοποιήσει. Είναι πιθανό λοιπόν να ψάξεις και να βρεις ένα τρόπο να το πλησιάσεις ή τουλάχιστον να του στείλεις ένα σήμα και να περιμένεις την ανταπόκρισή του. Πάντως, δεν αποκλείεται να κινηθείς κρυφά και να μην αναφέρεις κάτι σε κανένα δικό σου πρόσωπο, μέχρι το σιγουρέψεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως αρχίσεις να κάνεις διάφορες σκέψεις για το ταίρι σου και κατά πόσο σε θέλει ή είναι πιστό, το πιο πιθανό είναι όμως να μην έχεις αφορμή και να σου τις γεννά ο φόβος ότι μπορεί να το χάσεις γι’ αυτό προσπάθησε να τις διώξεις και να χαλαρώσεις.

Πηγή: astrology.gr

Share |