Ερωτικές αγγελίες για σκύλους

«Ζητείται όμορφη και καλή κοπέλα για ζευγάρωμα», «Ζητείται νύφη». Τίτλοι αγγελιών στο Ιnternet που θα μπορούσαν άνετα να παραπέμψουν σε κάποια παραλλαγή του «Αγρότης ψάχνει» ή του «Ραντεβού στα τυφλά». Θα μπορούσαν, από την άλλη πλευρά, να αφορούν κάποιο κοινό dating site στο Διαδίκτυο όπου άντρες και γυναίκες αναζητούν την τύχη τους στον έρωτα. Οι επίδοξοι γαμπροί και νύφες όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι τετράποδοι και ακούνε σε ονόματα όπως Φλοξ και Ραλφ- αν και στοιχηματίζουμε ότι οι «πεθερές» τους θα είναι σε όλες τις περιπτώσεις απαιτητικές.

Ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιδίων αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν μεσάζοντες προκειμένου να βρουν το ιδανικό ταίρι για το αγαπημένο τους ζωάκι μέσω Διαδικτύου. Η διασταύρωση ενός κατοικιδίου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο φαίνεται, αφού πολύ δύσκολα ο κοινωνικός περίγυρος κάποιου προσφέρει τις απαραίτητες... γνωριμίες για τέτοια αποτελεσματικά τετ α τετ. Τη λύση έρχονται να δώσουν τα σάιτ στο Διαδίκτυο. Ετσι μια χνουδωτή γάτα Περσίας με τη βοήθεια του αφεντικού της... σερφάρει στο Ιnternet αναζητώντας κάποιο αρσενικό της ίδιας ράτσας ή ένας καθαρόαιμος ποιμενικός Καυκάσου αναζητεί την ιδανική θηλυκιά για «καλό σκοπό», όπως λέει χαρακτηριστικά σε μια αγγελία σελίδας στο Ιnternet που ασχολείται αποκλειστικά με το ζευγάρωμα ζώων.

Με αυτή τη λογική η ιδιωτική υπάλληλος κυρία Βαλεντίνη Σπύρογλου αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να βάλει μια αγγελία στη σελίδα www. roxy. idx.

gr προκειμένου να ζευγαρώσει τον τετράχρονο Ραλφ, ένα χαριτωμένο ροντβάιλερ. «Εβαλα την αγγελία σε διάφορα sites και μου απάντησε άμεσα σχεδόν ένας νεαρός που έψαχνε κι αυτός ταίρι για τη θηλυκιά του,η οποία ήταν πιτ μπουλ, γεγονός το οποίο δεν πείραζε καθώς είναι “συγγενικές” οι δύο ράτσες» λέει στο «Βήμα». «Στη συνέχεια ανέβηκα ως την Καστοριά,όπου και διέμενε, προκειμένου να συναντηθούμε.Πήγαμε τα σκυλιά μια βόλτα λοιπόν και καθήσαμε εκεί τρεις ώρες. Το δικό του ήταν πιο μικρό σε ηλικία και τελικάτο αποτέλεσμα ήταν ότι τα δύο σκυλιά έπαιζαν μόνο γιατί, όπως μου είπε κι αυτός, δεν υπήρχε...χημεία μεταξύ τους.Αφού απέτυχε αυτή η προσπάθεια,συνέχισα το ψάξιμο, αλλά επειδή πρόκειται για ιδιαίτερη ράτσα δυστυχώς δεν βρήκα ζευγάρι για τον Ραλφ. Καθώς εκείνος γινόταν πολύ επιθετικός αποφάσισα τελικά να τον στειρώσω.Ωστόσοθεωρώ ότι είναι χρήσιμα αυτά τα sites» μας λέει η «πεθερά» κυρία Σπύρογλου. Η διαδικασία καταχώρισης της αγγελίας στο Διαδίκτυο είναι εξαιρετικά απλή. Αρκεί κανείς να συμπληρώσει το είδος ζώου που διαθέτει και εκείνου που τον ενδιαφέρει, το φύλο, τη ράτσα, επιπρόσθετα στοιχεία αναζήτησης, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη. Ωστόσο ένα επιτυχές ζευγάρωμα μεταξύ δύο γκόλντεν ριτρίβερ ήταν εκείνο που οδήγησε στη γέννα πολλών γλυκύτατων κουταβιών αλλά και της σελίδας datemypet.gr. Πριν από μερικά χρόνια, καθώς ο πολιτικός μηχανικός κ. Γιώργος Τάρλας έψαχνε να ζευγαρώσει τη Ρενέ, ένα λαμπραντόρ γκόλντεν ριτρίβερ, ανακάλυψε ότι η διαδικασία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και δύσκολη. «Αφού έψαχνα πολύ καιρό,τελικά βρήκα έναν αρσενικό.Συζητούσαμε με το αφεντικό του Ράσελ, τον κ.Θωμά Ανδρεόπουλο,για το πόσο πραγματικά ταλαιπωρηθήκαμε για να βρούμε σκύλο ίδιας ράτσας και κάπως έτσι μας ήρθε η ιδέα του datemypet.gr» λέει ο ιδρυτής της σελίδας κ. Τάρλας.

Στο εν λόγω σάιτ μπορεί να βρει κανείς έναν αξιόλογο όγκο από αγγελίες για ζευγάρωμα όχι μόνο σκύλων αλλά και γατών, ακόμη και κουνελιών. Επιπλέον υπάρχει ένα τμήμα που είναι αφιερωμένο στη φροντίδα των ζώων, καθώς και μια βιβλιοθήκη με εκπαιδευτικά βίντεο. «Το σημαντικό κομμάτι της σελίδας μας θεωρώ ότι είναι το τμήμα του social media των ζωόφιλων.» σημειώνει ο κ. Τάρλας.
 

 
Πηγή:ΤΟ ΒΗΜΑ
Share |