“Ερωτας μετά”: Δείτα τα teaser από τη νέα σειρά του ALPHA!

Ο ALPHA σιγά  σιγά ανοίγει τα χαρτιά του. Μετά τo πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς “Κρατάς μυστικό;” το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα και αυτό για το «Έρωτας Μετά» που θα προβάλλεται καθημερινά.

Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ. Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις.

Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά…».

H νέα σειρά «Έρωτας μετά» βασίζεται στο πρωτότυπο σίριαλ «Love After Love ».

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Ιωσηφέλλη, ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατά ο Στέφανος Μπλάτσος.

Ανάμεσα σε άλλους, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Αντώνης Καρυστινός, η Βάσω Λασκαράκη, ο Μάριος Αθανασίου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Νίκος Γαλανός, η Μπέτυ Λιβανού, ο Γιώργος Παπαπαύλου, ο Παναγιώτης Καρμάτης, η Λένα Δροσάκη, ο Σόλων Τσούνης, και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν προκειμένου να υπάρχει ικανοποιητικό υλικό για την πρεμιέρα, που υπολογίζεται να γίνει μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η υπόθεση…

Όλα αρχίζουν από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που πίσω του αφήνει πολλά ερωτήματα. Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν μία γυναίκα και ένας άντρας. Ωστόσο, εκείνη μετά το ατύχημα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Όταν το ατύχημα γίνεται γνωστό, η αναγνώρισή τους αποκαλύπτει το μυστικό τους: ήταν εραστές. Η φιλία ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια έγινε αφορμή για να ξεκινήσει ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε εκείνον και τη γοητευτική γυναίκα. Οι δυο τους έκρυβαν καλά την παράνομη σχέση τους μέχρι τη στιγμή του ατυχήματος και από τότε όλα αλλάζουν. Η σειρά εκτυλίσσεται σε δύο εποχές. Σε αυτή της μυστικής σχέσης των εραστών στο παρελθόν και σε εκείνη του δράματος των απατημένων συζύγων στο παρόν. Οι δύο ιστορίες διασταυρώνονται με την αστυνομική διερεύνηση του εγκλήματος, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αποκαλύπτει πολλά μυστικά και αναστατώνει τις ζωές όλων.

Πηγή: tinasmess.gr

Share |