Επίθεση στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι!

Έγινε επίθεση στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι πριν από λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα, την επίθεση, πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στο εστιατόριο του σεφ στο Χαλάνδρι, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέταξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι νεαροί φέρεται να έχουν παραβιάσει την εξωτερική είσοδο του καταστήματος στην οδό Βασ. Γεωργίου, να πέταξαν μπογιές, να έσπασαν την γυάλινη εσωτερική πόρτα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά να εξαφανίζονται. Λίγη ώρα μετά μέσω της ιστοσελίδας indymedia η αναρχική συλλογικότητα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Στο σημείο ήδη έχει σπεύσει η Ασφάλεια και ερευνά το περιστατικό.

Να θυμίσουμε ότι αρχές Αυγούστου υπήρχε καταγγελία 19χρονου μαθητευόμενου στο εστιατόριο του Εκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα για βασανιστήρια. Μάλιστα, την είχε κάνει ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σταμάτης Πελάης. «Είναι το πρώτο γεγονός που μας καταγγέλλεται επισήμως», δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, ενώ επισήμανε ότι «παρόμοια περιστατικά σημειώνονται καθημερινώς χωρίς όμως δυστυχώς να καταγγελθούν από τα θύματα καθώς υπάρχει ο φόβος της απόλυσης τους». Εν συνεχεία ο σεφ με δήλωση αρνήθηκε κατηγορηματικά το περιστατικό και να έκανε λόγο για αθλιότητες και γελοιότητες.

Share |