Επίσημο opening του Sfera 102,2 και του Derti 98,6 στο νέο τους σπίτi!

O Sfera 102,2 και ο Derti 98.6 εγκαινίασαν τα ολοκαίνουργια γραφεία τους, στο Χαλάνδρι. Το επίσημο opening έγινε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 19.00, παρουσία όλων των ραδιοφωνικών παραγωγών και των δύο σταθμών, των στελεχών αλλά και με διάσημους καλεσμένους καλλιτέχνες που ήρθαν να ευχηθούν από κοντά αλλά και on air, όπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Αντύπας, ο Φοίβος, η Βασιλική Νταντά, η Ελισάβετ Σπανού και πολλοί άλλοι.

Μετά τον αγιασμό, η νέα διοίκηση ευχαρίστησε προσωπικά τα στελέχη και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς (Ναταλία Γερμανού, Γρήγορη Αρναούτογλου, Ράνια Κωστάκη, Γιώργο Λιανό, Βασίλη Δρυμούση, Μαρία Φραγκάκη, Ελένη Κολοκοτρώνη, Valentino, Ναταλία Γερμανού, Δημήτρη Σαράντο, Μαριάντα Πιερίδη, Νίκο Σουλιώτη, Βάσω Σαρματζή και Εύη Αγγελίνα) για την πολύ καλή ατομική και ομαδική δουλειά τους. Τα προγράμματα των σταθμών έχουν αλλάξει εδώ και κάποιους μήνες, σχεδόν ριζικά, με αποτέλεσμα να είναι οι περισσότερες εκπομπές πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ακροατών – σύμφωνα με τις τελευταίες, επίσημες μετρήσεις ακροαματικότητας από τη Focus - Bari.

Οι νέες, ποιοτικές ψυχαγωγικές εκπομπές του Sfera 102,2 και ο νέος προσανατολισμός του Derti 98.6 (πρόσφατα αποκτηθείς ραδιοφωνικός σταθμός) έχουν δημιουργήσει φανατικούς ακροατές από την Ελλάδα και από το εξωτερικό - μέσω του web radio -. Η γιορτή συνεχίσθηκε με μια δεξίωση προς τους παρευρισκόμενους στην τελετή των εγκαινίων και λίγο αργότερα το Live cd του Βασίλη Καρρά με τίτλο “Summer Life” που όλοι αγαπήσαμε έγινε πολυπλατινένιο και ο Sfera 102.2 γιόρτασε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία μαζί με τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη!

Ακολούθησε έκτακτη live πολυσυλλεκτική εκπομπή, μια εκπομπή χωρίς προηγούμενο, με τους Βασίλη Καρρά, Παντελή Παντελίδη, Αντύπα, με οικοδεσπότες τον Valentino και τη Ράνια Κωστάκη. Δώρα δόθηκαν από τον Sfera 102, 2 σε fans του Βασίλη Καρρά υπογεγραμμένα από τον ίδιο!

Ευχόμαστε στον Sfera 102,2 και στο Derti 98.6fm να είναι καλορίζικα τα νέα τους γραφεία και ελπίζουμε να συνεχίσουν με το ίδιο κέφι και πάθος να μας διασκεδάζουν on air!

Share |