Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: Μια κοπέλα αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο!

Πεδίο μάχης η οδός Πανεπιστημίου και οι γύρω δρόμοι μετά το τέλος πορεία κατά των επερχόμενων νέων μέτρων της κυβέρνησης.
Τραυματισμένη βρέθηκε μια κοπέλα στην οδό Πατησίων μετά την πορεία και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και ενώ σημειώνονταν ακόμη μικροεπεισόδια στην περιοχή.

Η κοπέλα διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα το δεξιό κρόταφο. Στο νοσοκομείο μετέβη και ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να εξετασθεί από ιατροδικαστή και παράλληλα παρακολουθεί την προανάκριση για το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως τραυματίστηκε και από τι η συγκεκριμένη κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας μέχρι πριν από λίγο ήταν άγνωστα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ομάδα νεαρών που ήταν στο τέλος της πορείας πέταξαν αρχικά πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων κατευθυνόμενοι προς τα Προπύλαια.
 

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι αστυνομικοί στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ο εισαγγελέας που επόπτευε τα μέτρα είδαν ένα ασθενοφόρο να παραλαμβάνει μία κοπέλα από το πεζοδρόμιο μπροστά στο θέατρο ΑΛΦΑ. Αμέσως, ο εισαγγελέας ζήτησε να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη και έδωσε εντολή να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τη διευκρίνιση των αιτίων του τραυματισμού.
 

newsit.gr

Share |