Έπαθε σοκ ο Νίκος Μουτσινάς με την έκπληξη γνωστού τραγουδιστή

Μια έκπληξη ξεχωριστή είχε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ήταν έτοιμος να περάσει σε διαφημιστικό διάλειμμα αλλά γνωστός τραγουδιστής είχε, καθώς φαίνεται, διαφορετική άποψη!

“Μουτσινά, Μουτσινά!” ακούστηκε ξαφνικά στον αέρα της εκπομπής για να ακολουθήσει μια διάλεκτος… ιδιαίτερη από τον λαϊκό τραγουδιστή την οποία μάλλον μόνο ο ίδιος καταλάβαινε.

“Τι; Ποιος είναι; Ποιος;” αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς απορημένος, προσθέτοντας: “Νίκο; Ρε Κουρκούλη γελοίε εσύ είσαι; Ο Νίκος είναι; Ο Νίκος ο Κουρκούλης είναι γελοίος”!

Αμέσως μετά, ενθουσιασμένος πια, ο Νίκος Μουτσινάς συνομίλησε με τον καλό του φίλο, Νίκο Κουρκούλη ο οποίος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης παρέα με την Πάολα ενώ λίγες μέρες νωρίτερα παρακολούθησε την θεατρική “Βερβερίτσα” του ηθοποιού.

“Παιδί μου είσαι βλαμμένο, δεν σε καταλαβαίνουμε! Μα είναι δυνατόν; Σε έχουν αφήσει μόνο σου;” πρόσθεσε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς ακούγοντας τον τραγουδιστή.

Share |