Ε.Παπαρίζου: Η μεγάλη "ανατροπή" στη σχέση της με τον Τόνυ!

Η δήλωση του Τόνυ, ένα τηλεφώνημα και… η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Κι ενώ, όπως διαφαινόταν, όλα είχαν τελειώσει για την Ελενα Παπαρίζου και τον Μαυρίδη, στενοί φίλοι και συνεργάτες τους μιλούν πάλι για φως στην άκρη του τούνελ. Δεν είναι μόνο τα σύννεφα στη σχέση που τους οδήγησαν σε αδιέξοδο, αλλά και μια μεγάλη παρεξήγηση που λειτούργησε καταλυτικά στην Ελενα Παπαρίζου για να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και να αφήσει τον επί δώδεκα σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη. Η Ελενα χρέωσε στον Τόνυ τη διαρροή της είδησης του χωρισμού τους, αφού η ίδια ποτέ δεν είχε αναφερθεί στα προσωπικά τους.

Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι το τέλος είναι οριστικό και αμετάκλητο, μια δήλωση του Τόνυ στο Star έρχεται σαν ηλιαχτίδα φωτός. «Είναι δυνατόν να μην την αγαπώ μετά από δώδεκα χρόνια σχέση;» ήταν η αφοπλιστική απάντηση στον δημοσιογράφο. Η κατάθεση ψυχής του Τόνυ δεν ήταν δυνατόν να μην συγκινήσει την τραγουδίστρια, που έσπασε τη σιωπή της και αποφάσισε έπειτα από καιρό να επικοινωνήσει μαζί του.

Η Ελενα Παπαρίζου ζήτησε από τον Τόνυ να βρεθούν ύστερα από είκοσι μέρες, απότε θα ξεκινήσει σειρά συναυλιών στην Κύπρο και θα έρθει και στην Αθήνα. «Ο Τόνυ το δέχτηκε με ανακούφιση, γιατί πλέον θα έχουν επικοινωνία, κάτι που το ήθελε πολύ», λέει στην Espresso, καλά πληροφορημένη πηγή.

Σε θέματα υγείας να εμπιστεύεστε μόνο τους καλύτερους

Share |