"Επανάσταση": Δείτε πριν την επέμβαση... την 3D εικόνα σας "μετά"!

Με το Crisalix δίνεται τέλος στην αγωνία χιλιάδων γυναικών που φοβόντουσαν να κάνουν μία επέμβαση, γιατί απλά δεν γνώριζαν πως θα είναι μετά από αυτή!

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί, άλλωστε, την ακριβή εικόνα σας κατόπιν μιας αισθητικής χειρουργικής επέμβασης αύξησης στήθους με ενθέματα; Ή ποιος "εγγυάται" την επιτυχία ή μη μετά από ανόρθωση–μείωση στήθους, face lift, αποκατάσταση μαστού, βλεφαροπλαστική και λιποαναρρόφηση;

H Crisalix, αποτελεί την πιο επαναστατική κ πρωτοποριακή 3D Imaging πλατφόρμα ανάλυσης εικόνων των τελευταίων ετών.

Μετά από μακρόχρονη συνεργασία με κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς παγκοσμίως, και κατανοώντας τις ανάγκες των ασθενών, η Crisalix προσφέρει ανατομικές 3D εικόνες ύψιστης ανάλυσης και ακρίβειας!

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, με φωτογραφίες που λαμβάνονται από τον ιατρό, οι ασθενείς αποκτούν μια καλύτερη και πιο ακριβή αντίληψη του αποτελέσματος μιας θεραπείας, άμεσα, συγκρίνοντας μέσω της 3D απεικόνισης, το πριν και το μετά!

► Είτε μιας αισθητικής χειρουργικής επέμβασης (αύξησης στήθους με ενθέματα, ανόρθωση–μείωση στήθους, face lift, αποκατάσταση μαστού, βλεφαροπλαστική, λιποαναρρόφηση, βραχιονοπλαστική, ουλές)

► Είτε μιας ενέσιμης θεραπείας (botox, υαλουρονικό στα χείλη ή ζυγωματικά, μάτια, laser)

3D Γυαλιά Προσομοίωσης

Mε τα 3D γυαλιά προσομοίωσης (3D Googles), που οι ασθενείς φορούν μέσα στο ιατρείο, την ώρα της ενημέρωσης, μπορούν να δουν πώς θα είναι π.χ το στήθος τους ανάλογα με το μέγεθος ενθέματος που επιλέγεται, εκείνη τη στιγμή, επάνω στο σώμα τους!

Όλες οι 3D φωτογραφίες που λαμβάνονται κατά την ενημέρωση κάθε ασθενούς, με το πριν και το μετά, με όλες τις αλλαγές και επιλογές που έχουν γίνει, αποστέλλονται στο προσωπικό του mail, ώστε να μπορεί να τις ξαναδεί και μελετήσει καλύτερα, ακόμα και να τις μοιραστεί με δικούς του ανθρώπους για ανταλλαγή εντυπώσεων.

Ενημερωθείτε κι εσείς για τα εκπληκτικά αποτελέσματα του Crisalix, με μια επίσκεψή σας στο "Art of The Possible", καλώντας στο 2114035333 ή 6932220444 για το ραντεβού σας!

Πέτρος Βλασταράκος

Ο Πλαστικός Χειρουργός Πέτρος Θ. Βλασταράκος είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής

www.artofthepossible.gr

Share |