Το "εορταστικό" μήνυμα των πολιτικών αρχηγών

«Το 2011 η Ελλάδα και οι Έλληνες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πρόκληση της χρεοκοπίας… Βρισκόμαστε μπροστά στην ανάγκη για μια εκ βάθρων αλλαγή των πάντων. Θα ήταν μέγα λάθος να πιστέψουμε ότι μας επιβάλλονται αλλαγές έξωθεν. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει γενικότερο σχέδιο για αυτό και τα ρίχνει όλα στο μνημόνιο των δανειστών» σημειώνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η κρίση αποδεικνύεται πολύ βαθιά. Οι θυσίες αποδεικνύονται μάταιες… Ο πόλεμος που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με τη στήριξη της τρόικας για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας θα κλιμακωθεί και θα γίνει πιο αδυσώπητος», προειδοποιεί σε «εορταστικό» τόνο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

 «Ο Έλληνας φοβάται να βγει από το σπίτι του, γιατί η εγκληματικότητα βρίσκεται στα ύψη… Ο οικονομικά αδύναμος είναι και εθνικά αδύναμος, οι Έλληνες μπορούμε να βγούμε νικητές αρκεί να σκύψουμε μέσα μας και να αντλήσουμε δυνάμεις από τις εθνικές μας αξίες. Οφείλουμε να μετατρέψουμε τις δυνατότητές μας σε ικανότητες», δηλώνει ο Γιώργος Καρτζαφέρης.

Share |