Εντυπωσίασαν τα "Red Arrows" στο Π. Φάληρο! (video)

Για μια ακόμα φορά διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου η αεροπορική επίδειξη του παγκοσμίου φήμης ακροβατικού σμήνους ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΕΛΗ (RED ARROWS).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφετινή επίδειξη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ενώ σημαντικό ρόλο στο "κλείσιμο" της εκδήλωσης έπαιξε η κατά γενική ομολογία μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων show.

Οι πάνω από 50.000 θεατές απόλαυσαν το φαντασμαγορικό σόου του Βρετανικού σμήνους ενώ ο κόσμος που είχε κατακλύσει από νωρίς το μεσημέρι την παραλία του Φαλήρου εντυπωσιάσθηκε από την "καλύτερη ομάδα πτήσεων επίδειξης παγκοσμίως".

Η επίδειξη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ καλύφθηκε από το σύνολο του ηλεκτρονικού , ημερήσιου και ειδικού τύπου. Άλλωστε και η παρουσία ξένων τηλεοπτικών συνεργείων πιστοποιεί την σημασία της εκδήλωσης και τα οφέλη που προέκυψαν για την προβολή της πόλης διεθνώς ενώ η υπόσχεση των Βρετανών Πιλότων ότι θα επανέλθουν σύντομα καθιστά πλέον τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου διεθνές κέντρο ανάλογων εκδηλώσεων στο μέλλον.

Η Δημοτική αρχή εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες της στον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο κ. Κλόκοζα Βασίλειο για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την εμπιστοσύνη που έδειξε στον δήμο Παλαιού Φαλήρου καθώς και σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και οργανισμούς που λειτούργησαν για μια ακόμα φορά συντονισμένα, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Λάμπρος Μίχος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θάνος Ορφανός, ο τ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτρης Νικολάου.

Share |