Εντυπωσιακό θέαμα: Δείτε τι μπορούν να κάνουν δύο γυναίκες μαζί στο... πάτωμα! (video)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο: Οι δύο κοπέλες προσέφεραν ένα ρεσιτάλα Yoga στους τηλεθεατές, συνδυάζοντας με απόλυτα αρμονικό τρόπο τις κινήσεις του σώματός τους! Ένα βίντεο που θα σας μείνει αξέχαστο...

Όλα αυτά συνέβησαν ως "ζέσταμα" για το 2ο φιλανθρωπικό μαραθώνιο χορού στο ΣΕΦ:

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “DANCE FOR A CAUSE” έχει σκοπό την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που προβάλουν τον χορό και την γυμναστική με στόχο την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων που χρήζουν βοηθείας αλλά και την ένταξη όλων μας στην συνεισφορά μέσω του χορού και της διασκέδασης.

Στα πλαίσια αυτού, το “DANCE FOR A CAUSE” διοργανώνει τον 2ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΧΟΡΟΥ στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2011, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών οργανώσεων που στηρίζουν ανθρώπους που έχουν καρκίνο καθώς και το άμεσο περιβάλλον τους. Οι ΜΚΟ “Μείνε Δυνατός” και ”Η Πίστη”.

Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 30 δασκάλων από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια, σχολές αεροβικής και studio γυμναστικής καθώς και όλες οι ακαδημίες γυμναστικής, θα περάσουμε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο χορό και γυμναστική όπως Yoga, Acroyoga, Pilates, Hip Hop, Fight Bo, Capoeira, Zumba®, Salsa, LesMills BodyBalance και πολλά ακόμα είδη.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα παιδιά όπου σε ξεχωριστό χώρο έμπειροι ηθοποιοί, εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι γυμναστικής, κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα τα απασχολήσουν με διάφορες δραστηριότητες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργική απασχόληση αλλά και να πειραματιστούν σε Laughter Yoga, , Zumba, Hip Hop για παιδιά, Παιδικές χορογραφίες και πολλά άλλα.

Το “DANCE FOR A CAUSE” θα διεξαχθεί το Σάββατο 8/10 και την Κυριακή 9/10 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ και στο Κλειστό Γήπεδο Βόλεϊ.

Ώρες Εκδήλωσης: 10:00 – 20:00

Κόστος Εισιτηρίου: 10,00 € / συμμετέχοντα / ημέρα 5,00 € για παιδιά έως 15 ετών / ημέρα ΔΩΡΕΑΝ για τον συνοδό-κηδεμόνα (δεν υπάρχει φύλαξη παιδιών από την διοργάνωση)

Εσείς φέρτε μόνο αθλητική ενδυμασία και την καλή σας διάθεση και ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί για ένα σκοπό!!! Περισσότερες πληροφορίες στο site www.danceforacause.gr και στο www.facebook.com/danceforacause

Χορεύουμε για ισορροπία, έκφραση, διασκέδαση, ελευθερία Χορεύουμε για να κάνουμε τη διαφορά!

Share |