Ενδιαφέρον Μαρινάκη για να κρατήσει το MEGA

Αποφασισμένος να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα του MEGA φέρεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να μην πέσει «μαύρο» στο σταθμό απο ατύχημα, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσει το ΣτΕ για την τύχη των τηλεοπτικών αδειών. Στο πλαίσιο αυτο ο μέτοχος κάλυψε τις προηγούμενες ημέρες τη δόση στην Digea για να συνεχίσει να εκπέμπει το κανάλι…

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ένθερμος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας του εφοπλιστή να στηρίξει το σταθμό ειναι ένας απο τους δικηγόρους του MEGA ο Βασίλης Δεληβοριάς… Πρόκειται για το πρόσωπο που λεγεται οτι έπεισε τον μέτοχο για το ενδεχόμενο να καταπέσει στο ΣτΕ η αδειοδότηση και να μη χρειαστεί τελικά να αλλάξει τίποτα στον τηλεοπτικό χάρτη. Για αυτο μέχρι εκείνη την ώρα το MEGA πρέπει να ειναι ανοιχτό.

Ειναι προφανές οτι σε μια τέτοια περιπτωση αναζωπυρώνονται και οι ελπίδες για το μέλλον του καναλιού… Γεγονος που θα άλλαζε και τη στάση που τηρεί μέχρι τωρα ο Βαγγέλης Μαρινακης. Αφου θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να κρατησει το MEGA και μάλιστα υπο τον απόλυτο έλεγχο του.

Βεβαίως προϋπόθεση για ολα αυτά ειναι να καλύπτονται έστω και υποτυπωδώς τα λειτουργικά έξοδα του καναλιού και το κυριότερο να ακυρωθεί στο Συμβούλιο της Επικρατειας η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών!

enimerosi24.gr

Share |