Ενας φλογερός έρωτας στη Σμύρνη!

Δύσκολα περνάει απαρατήρητη η μελαχρινή καλλονή Ρώμη Βασιλειάδη τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, αφού έχει ανοίξει τα φτερά της για διεθνή καριέρα. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Τουρκία, όπου θα γυριστεί η ελληνοτουρκική παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ταινία έχει τίτλο «Strangers in the house» και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τα οποία θα κρατήσουν μέχρι και τον Ιανουάριο. Η πρωταγωνίστρια θα υποδύεται την εγγονή μιας Ελληνίδας από τη Σμύρνη η οποία στα νιάτα της είχε ζήσει έναν μυστικό έρωτα με έναν Τούρκο.

Μετά τα τραγικά γεγονότα του ’22, που οδήγησαν στην καταστροφή της Σμύρνης, η οικογένεια φεύγει για την Ελλάδα. Αργότερα, η εγγονή επιστρέφει προκειμένου να πουλήσει το σπίτι της οικογένειας και να «καθαρίσει» με το παρελθόν.

Δεν υπολόγισε όμως τον φτερωτό θεό που για άλλη μία φορά θα παίξει τα δικά του παιχνίδια. Ενας άλλος γοητευτικός Τούρκος, στο σήμερα πια, θα μπει δυναμικά στη ζωή της και το σπίτι της οικογένειας θα βιώσει άλλον έναν μυστικό έρωτα.

Σύμφωνα με την Espresso, στον ρόλο της γιαγιάς της Ρώμης θα δούμε μια σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό, την οποία πολιορκούν εδώ και καιρό οι Τούρκοι παραγωγοί προκειμένου να πει το «ναι». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ταινία θα έχει γυρίσματα και στην Ελλάδα.

Οσο για τη Ρώμη, εκτός του ότι για τις ανάγκες του ρόλου αναγκάστηκε να αλλάξει το μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά της και να γίνει κοκκινομάλλα, όταν πήρε στα χέρια της το σενάριο, έπεσε με τα μούτρα στην ανάγνωση και τελειώνοντας είχε τόσο ενθουσιαστεί, ώστε ευχήθηκε να ζήσει και στην πραγματική ζωή της έναν τόσο δυνατό έρωτα.

Share |