Ενας 18χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Σαντιάγο Λάρα βγήκε σε τηλεοπτικό πάνελ και ανέφερε πως η μητέρα του γνώριζε τον σπουδαίο Αργεντίνο πρώην ποδοσφαιριστή και πως ο ίδιος είναι παιδί του. Ο Μαραντόνα είναι γνωστό πως ήταν ένας άνθρωπος που είχε κατά καιρούς ερωμένες και έχει αναγνωρίσει μάλιστα τρία παιδιά που έχει κάνει, εκτός των δύο κοριτσιών που απέκτησε με την επί χρόνια σύζυγό του.

Τώρα έρχεται και ένα έκτο παιδί να δηλώσει πως είναι γιος του, κάτι που μένει να αποδειχθεί φυσικά. Ο Λάρα, έχασε την μητέρα του το 2003 από καρκίνο, αλλά, όπως είπε, κρατούσε μυστικό το ότι γνώριζε πως ο πατέρας του είναι ο Μαραντόνα, μέχρι και λίγες ημέρες πριν πεθάνει.

«Η οικογένεια μου πάντα ήθελε να με προστατέψει από όλο αυτό, γιατί για αυτούς το θέμα είχε κλείσει μετά το θάνατο της μητέρας μου. Δεν ήθελα να ξέρω τίποτα για αυτή την ιστορία μέχρι να γίνω 16 ετών. Ηθελα να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Ο πατέρας μου, μαζί με τον δικηγόρο που είχαμε εκείνη την εποχή, μου είπε πώς γνώρισε τον Μαραντόνα η μαμά μου», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.
 

Share |