Εν μέσω πανδημίας... άρχισαν να στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα από το Σεπτέμβριο!

Μια περίοδος που περιμένουν ευελπιστώντας αφενός ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα και αφετέρου γιατί σίγουρα το πνεύμα των γιορτών θα αλλάξει τη διάθεση.

Γι' αυτό και κάποιοι Αυστραλοί, αποφάσισαν να φέρουν τα Χριστούγεννα από τώρα, στολίζοντας τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, τρεις μήνες νωρίτερα! Πολλοί γονείς, άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες στο Facebook με τα πανύψηλα δέντρα τους, με διακοσμητικά στολίδια, με αγάλματα ταράνδων και τις κάλτσες στις οποίες ο Άγιος Βασίλης βάζει τα παιχνίδια για κάθε παιδί.
 Στις 30 Σεπτεμβρίου μια γυναίκα έγραψε: «Λοιπόν ανέφερα στο προφίλ μου ότι άρχισα να ενθουσιάζομαι για τα Χριστούγεννα και μετά από τη δυσάρεστη αυτή χρονιά σκέφτηκα ότι θα ξεκινήσω νωρίς το στόλισμα. Πολλοί φίλοι βέβαια με χαρακτήρισαν τρελή...».
 

Κατά τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, πολλοί άλλοι λάτρεις των Χριστουγέννων άρχισαν να στολίζουν. «Εντάξει, αποφάσισα να βάλω το νέο μου χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρά τη δυσπιστία του συζύγου μου… ήταν πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όμως με βοήθησε», έγραψε χαρακτηριστικά μια γυναίκα.

«Αυτό είναι το δέντρο μου για το 2020! Ώρα για λίγη λάμψη και ευθυμία σε αυτή τη δύσκολη χρονιά», είπε μια άλλη στις 3 Οκτωβρίου.

Μια γυναίκα από το Κουίνσλαντ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το απίστευτο σαλόνι της, το οποίο είναι γεμάτο με χριστουγεννιάτικα στολίδια, λέγοντας ότι της πήρε ένα δεκαπενθήμερο για να τα βάλει όλα.
 

Share |