Ε.Μενεγάκη: Ποια σέξι παρουσιάστρια "έκλεψε" από άλλο κανάλι;


Όσοι νόμιζαν ότη η Μενεγάκη θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια να βλέπει το Λιάγκα να της "αρπάζει" την Μπαρμπαρίγου, αποκτώντας πλεονέκτημα στη μάχη της τηλεθέασης, έπεσαν έξω! Η ωραία Ελένη έκανε το μεγάλο "μπαμ" στο τέλος...

 Οι τελευταίες πληροφορίες της Epsresso θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έκανε κίνηση ματ και στο παρά πέντε – πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές με το Star – να «έκλεψε» τη 19χρονη εντυπωσιακή παρουσιάστρια της ΝΕΤ και της εκπομπής «Escape». Η Λάουρα είχε συμφωνήσει σε όλα με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και ήδη είχε ενημερωθεί για το κόνσεπτ της νέας μεσημεριανής εκπομπής του καναλιού. Γιαυτήν όμως - απ’ότι αποδεικνύεται – μία θέση δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ πιο δελεαστική από το ναι πλαισιώνει το πάνελ της Νικολέτας Ράλη. Έτσι, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, δέχτηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι να συναντηθεί με την οικοδέσποινα του πρωινού του Alpha και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Η ωραία Ελένη του γύρισε εδώ και δύο ημέρες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και ήδη από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει τις επαφές προκειμένου να τα στελεχώσει την εκπομπή της και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για μια δημιουργική νέα σεζόν.


Share |