Ε.Μανωλίδου: «Όλοι στην τηλεόραση έχουμε τις καλές μας και τις κακές μας στιγμές»

Για την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί, για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός τηλεόρασης μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Την εικόνα την δική μου, δεν την διαχειρίζομαι εγώ. Την διαχειρίζονται τα γραφεία τύπου των καναλιών που έχω εργαστεί. Τις φωτογραφίσεις και τις συνεντεύξεις μου τις κανόνιζαν τα κανάλια. Αν δεν τους άρεσε η διαχείριση να πάνε στα γραφεία τύπου των καναλιών».

Όσο για το ενδεχόμενο να βρεθεί για δεύτερη φορά στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», η ίδια δήλωσε: «Μέχρι να γίνει το "Tαλέντο", θα μεσολαβήσουν πολλοί μήνες ακόμη. Δεν ξέρουμε καν αν θα γίνει αυτό το πρόγραμμα. Ας πάνε όλα καλά και μέχρι την άνοιξη βλέπουμε».

Στην ερώτηση γιατί δεν απασχολεί τα Media φέτος η Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Θεωρώ ότι επειδή δεν δουλεύω στην τηλεόραση αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα απασχολώ».

Η παρουσιάστρια και μουσικός ρωτήθηκε και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της περσινής απογευμτινής εκπομπής της στον ΑΝΤ1: «Περσινά ξινά σταφύλια. Όλοι όσοι έχουμε εργαστεί στην τηλεόραση, είχαμε τις καλές μας στιγμές και τις όχι και τόσο καλές. Χαίρομαι που δεν είμαι η εξαίρεση στον κανόνα».

Share |