Το Ελληνικό Κρανιοπροσωπικό Κέντρο... κοντά στα παιδιά!

Οι περιπτώσεις παιδιών των οποίων τα δύσκολα και λεπτά χειρουργεία στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία αναδεικνύουν το σημαντικό έργο του Ελληνικού Κρανιοπροσωπικού Κέντρου και των γιατρών του, ενός κέντρου που είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Το Ελληνικό Κρανιοπροσωπικό Κέντρο είναι το μοναδικό πλήρως στελεχωμένο κέντρο στην Ελλάδα και από τα λίγα που λειτουργούν στην Ευρώπη, εξειδικευμένο στην αποκατάσταση προβλημάτων προσώπου και κρανίου.

Ιδρύθηκε το 1996 από τους Α. Στρατουδάκη και Α. Ξωφύλλη. Τον Α. Στρατουδάκη έχει διαδεχθεί ο Δρ. Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου στη θέση του Πλαστικού - Κρανιοπροσωπικού Χειρουργού.

Σε αυτό αντιμετωπίζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές και σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα δυσμορφίες του προσώπου παιδιών και ενηλίκων που αφορούν σε εκ γενετής ή επίκτητα προβλήματα, σύνδρομα, δυσπλασίες, σχιστίες χείλους και υπερώας, λειτουργικά προβλήματα όπως παρέκκλιση ρινικού διαφράγματος και αισθητικά προβλήματα του προσώπου.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Τμήματος, το οποίο είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κρανιοπροσωπικής Χειρουργικής, και της Αμερικανικής Εταιρείας Σχιστιών και Κρανιοπροσωπικών Ανωμαλιών (American Cleft Palate-Craniofacial Association), είναι η εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής, παρακολουθείται εκτός από τον Κρανιοπροσωπικό - Πλαστικό Χειρουργό και από διακεκριμένους ιατρούς και επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, όταν αυτές κρίνονται απαραίτητες για την επιτυχή αποκατάσταση του συγκεκριμένου περιστατικού.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ελληνικό Κρανιοπροσωπικό Κέντρο

Κηφισίας 296 & Ναυαρίνου 40 Χαλάνδρι Τ.Κ. 152 32
Τηλέφωνο: +30 210 7239510, Κινητό: +30 694 461 2244

 

Share |