Ελληνική επιχείρηση παρέδωσε "μαθήματα ανάπτυξης" στο Άμστερνταμ!

Η Center Plus, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φίλτρων νερού, παρουσίασε στο Άμστερνταμ το νέο της μοντέλο, που αναμένεται να κάνει "πάταγο" στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά!

Όπως θα δείτε κι από τη φωτογραφία που ανεβασε ο κ. Γιάννης Γιώτης το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν μεγάλο:

Ο λόγος για το αντιμικροβιολογικό φίλτρο νερού OLYMPUS του οποίου η έμπνευση, η πατέντα και η κατασκευή ανήκουν στην εταιρεία (CENTER PLUS SA), η δε επιστημονική τεκμηρίωση του προϊόντος ανήκει στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Αρεταίειου Νοσοκομείου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που μελέτησε τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες.

To περίπτερο της Center Plus ετοιμάζεται

Το πρωτοποριακό φίλτρο νερού OLYMPUS είναι κατασκευασμένο από κράμα αντιμικροβιακού χαλκού και ανοξείδωτο ατσάλι και σε αντίθεση με τα συνηθισμένα φίλτρα νερού που κυκλοφορούν, έχει την ιδιότητα σε λίγες ώρες να μειώνει σε ποσοστό 90% την μικροβιακή χλωρίδα που τυχόν βρεθεί στο πόσιμο νερό και την οποία προηγουμένως το κεραμικό φίλτρο με τους μικροπόρους συγκρατεί στο εσωτερικό μέρος της συσκευής.

Παράλληλα, με βάση την επιστημονική μελέτη, ο αντιμικροβιακός χαλκός δεν επιτρέπει εντός της συσκευής τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων που προκαλούν λοιμώξεις, μιας και επιτυγχάνει συνεχή αυτοαπολύμανση του θαλάμου.

Ως εκ τούτου το φίλτρο της συσκευής καθίσταται απόλυτα ασφαλές για τους χρήστες και μοναδικό στην κατηγορία του, για πεντακάθαρο, υγιεινό και κρυστάλλινο νερό.

Share |