Έλληνας ζεν πρεμιέ αποκαλύπτει: «Επί 22 μήνες είχα ερωτική αποχή. Δεν κατέφυγα στην αυτοϊκανοποίηση»

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν για μια ακόμα φορά σε συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μοιράστηκε πιπεράτες λεπτομέρειες από την ερωτική του ζωή. «Επί 22 μήνες είχα ερωτική αποχή και αυτό ήταν καθαρά επιλογή μου, γιατί δεν μου αρέσει το sex να είναι εθισμός, αλλά χαρά. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το sex ως διέξοδο και διαφυγή. Αν σου γίνει εθισμός, μετά εξαρτάσαι, άρα δεν είσαι ελεύθερος», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ξεκαθαρίζοντας ότι όταν μιλά για αποχή, το εννοεί στο ακέραιο.

«Δεν κατέφυγα στην αυτοϊκανοποίηση. Αν το κάνεις αυτό και πάλι δεν απέχεις! Εκείνη την εποχή πραγματικά προσπάθησα να είμαι αφοσιωμένος σε πράγματα που αγαπούσα και δεν κατέφυγα στη σωματική εκτόνωση», πρόσθεσε στο περιοδικό "ΕΓΩ!".

Ο λόγος που το έκανε αυτό; «Δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να με συγκινήσει για να πάω μαζί του. Ήταν μια ιστορία δικής μου εσωτερικής αναζήτησης, ώστε να μην αισθάνομαι ότι εξουσιάζομαι από το sex».

Και επειδή οι αποκαλύψεις ποτέ δεν σταματούν, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μαζί μας ότι έχει κάνει sex και με δύο παρτενέρ. «Μια σύντροφός μου, μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα με μία ακόμα παρτενέρ και το δέχθηκα. Ήρθαμε σε επαφή με μία κοπέλα με την οποία είχα ελεύθερη σχέση στο παρελθόν και βρεθήκαμε ερωτικά ορισμένες φορές. Συναντηθήκαμε, βγήκαμε, μιλήσαμε, συμπάθησε η μία την άλλη και συνέβη», είπε.

Share |