Ε. Κοκκίνου: Τι λέει για τις "αρετουσάριστες" φωτογραφίες της;

Η Έλλη Κοκκίνου, σε συνέντευξη της στο περιοδικό "Hello", αποκάλυψε πως όχι μόνο δεν έχει σχέση με Κύπριο επιχειρηματία, αλλά πως συνεχίζει να είναι ακόμα με τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ σχολίασε και τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της!

Παρόλο που όπως η ίδια λέει «δεν συνηθίζω να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω τα πράγματα», αυτή τη φορά αποφάσισε να το κάνει. Ξεκαθαρίζει λοιπόν πως «ποτέ δεν υπήρξε σχέση με Κύπριο επιχειρηματία, και δεν υπάρχει. Φήμες πάντα υπάρχουν για όλους. Είναι κάποια πράγματα όμως που με ξεπερνάνε». Η λαμπερή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι ακόμα μαζί με τον Γιώργο Μπόγρη: «Αν και δεν αφορά κανέναν, ναι η σχέση αυτή συνεχίζει να υπάρχει. Ψέματα δεν θα σας έλεγα.. Θα αρκεστώ όμως σ΄αυτό. Απλώς όταν θίγεται ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου μ΄αυτά που λέγονται και αφορμή είμαι εγώ, δεν μ΄αρέσει».

Παράλληλα, εκφράζει και την ενόχληση για τις αρετουσάριστες φωρογραφίες της με μαγιό, λέγοντας πως: «Δεν είμαι η Ζιζέλ και η Σίντυ Κρόφορντ, αλλά δεν είμαι αυτό που έδειξαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.Τώρα διαπίστωσα ότι υπάρχει και το ανάποδο ρετούς. Ο καθένας με τα προβληματάκια του.Δεν θα τα λύσω εγώ».

Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει και δεύτερο παιδί; «Στο κοντινό μέλλον, δεν το βλέπω σε καμία περίπτωση»!

Share |