Ελλη Κοκκίνου: «Δε σκέφτομαι το γάμο»

Λίγο πριν την σημερινή μεγάλη πρεμιέρα, της Δέσποινας Βανδή, της Έλλη Κοκκίνου και του Νίκου Οικονομόπουλου, η κάμερα της "Πρωινής Μελέτη" βρέθηκε στις τελευταίες πρόβες, όπου μίλησε η Έλλη Κοκκίνου. Η Έλλη δήλωσε ότι οι συνεργασία της με τη Δέσποινα και το Νίκο Οικονομόπουλο είναι άψογη και μάλιστα αποκάλυψε ότι το καλύτερο σημείο του προγράμματος θα είναι αργά, όταν και οι τρεις τους ανεβαίνουν στη σκηνή και λένε ζεστά και αγαπησιάρικα κομμάτια.

Τι λέει όμως σε όσους βγαίνουν κατά καιρούς και δημοσιεύουν ανυπόστατα πράγματα για εκείνη; «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω γι’ αυτά που έχω ήδη διαψεύσει ή επαληθεύσει γιατί γίνομαι κουραστική. Τα’ χω πει, έχει τελειώσει αυτό το θέμα, δε θα ήθελα να επαναλαμβάνομαι για κάτι τέτοιο», τονίζει.

H Έλλη μίλησε και για το ριάλιτι της Άννας Βίσση: «Έχω δει ελάχιστα, αποσπάσματα, κάποια κομμάτια. Δεν μπορώ να έχω άποψη, δεν μου αρέσει να κρίνω λεγόμενα και πράξεις άλλων. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή, μπορεί να κάνει ότι θέλει από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανένα. Αν θέλει να το κάνει και πιστεύει ότι είναι καλό για εκείνον, ας το κάνει, ποια είμαι εγώ που θα το κρίνω;», λέει.

Tέλος μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Ούτε που μου περνάει από το μυαλό αυτή τη στιγμή», τονίζει.

Share |