Ελεονώρα Μελέτη: Επιστρέφει στο "Dancing"!

H Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει, σύμφωνα με την "Espresso", ως guest στο "Dancing with the stars" και μάλιστα με δύο χορευτές. Ενας από αυτούς είναι ο παρτενέρ της και χορευτής της Γκαλένα, Αλεξέι, με τον οποίο προπονείται πυρετωδώς για να λάβει μέρος σε διεθνή διαγωνισμό χορού στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Από την άλλη, η παρουσιάστρια της "Πρωινής Μελέτης" θέλει σε αυτή την guest εμφάνιση στον ΑΝΤ1 να χορέψει και με τον παρτενέρ που είχε πέρυσι στο σόου και δεν είναι άλλος από τον Ηλία Λαδά. Αλλωστε μαζί του είχε γνωρίσει αλλά και αγαπήσει τον χορό!

Η Ελεονώρα αυτό το διάστημα προπονείται προκειμένου να καταφέρει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορεί σε έναν διαγωνισμό που θα γίνει προς το καλοκαίρι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η παρουσιάστρια κάνει καθημερινά δύο ώρες πρόβα. Ηδη με τον παρτενέρ της έχουν ολοκληρώσει τις χορογραφίες σε ρούμπα, τσα-τσα και σάμπα, και τώρα φαίνεται να προχωρούν στην επόμενη, που είναι το jive.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί η πρόταση που της έγινε από την παραγωγή του "Dancing with the stars" να συμμετάσχει σε ένα από τα επεισόδια. Η παρουσιάστρια δέχτηκε με χαρά, υπό τον όρο στο πλευρό της να έχει όχι έναν, αλλά δύο χορευτές! Για την Ελεονώρα Μελέτη ο χορός πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής. Μέσα από αυτόν βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να κάνει κάτι που την εκφράζει, αλλά και να διατηρεί τέλεια σιλουέτα βάζοντας πολλούς να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της.

Ο χορός για την παρουσιάστρια αποτελεί εκτόνωση από την καθημερινότητα και σε καμία περίπτωση, όπως δηλώνει σε φίλους και συνεργάτες της, δεν σκέπτεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Αλλωστε η τηλεόραση είναι κάτι που τη γεμίζει και δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε αυτήν. Μέσα από τον χορό είδε το σώμα της να αλλάζει, κάτι που τη γεμίζει χαμόγελα και της δίνει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Share |