Ελένη Μενεγάκη & Μάκης Παντζόπουλος: Το εντυπωσιακό σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια!

Όποιος γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη ξέρει πως είναι μία άψογη επαγγελματίας που εδώ και εικοσιπέντε χρόνια θεωρείται η «βασίλισσα» της τηλεόρασης. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια είναι και η «βασίλισσα» του Instagram αφού είναι η Ελληνίδα με τους περισσότερους followers (σχεδόν 1 εκατομμύριο).

Όποιος όμως γνωρίζει καλύτερα την Ελένη ξέρει πως είναι μία γυναίκα που έχει πάνω από όλα την οικογένεια και το σπίτι της. Ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια, ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος και η κόρη τους Μαρίνα αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της.

 

Επιπλέον, η Ελένη είναι μία πολύ καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα και ασχολείται υπερβολικά πολύ και με το εξοχικό στα Άχλα της Άνδρου αλλά και με το σπίτι της στα Μελίσσια.

 

Αν και είναι μία διακριτική παρουσία όσον αφορά στα οικογενειακά της, υπάρχουν φορές που μας έβαλε και στα δύο σπίτια της. Ναι, έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες και από τα δύο και εμείς απλά διαλέξαμε τις καλύτερες από αυτές.

 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni Κέρδισε το ολοκαίνουργιο iPhone 11 Pro Max!! Για να μπεις στον διαγωνισμό ακολούθησε 3 απλά βήματα: 1. Follow @public_stores 2. Tag 2 friends 3. επιτρέπονται πολλαπλές συμμετοχές! Ο τυχερος που θα το κερδίσει θα πρέπει να το παραλάβει εως τις 30-1-2020. #public_stores #publicistasgreece η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 13/12/2019 το απόγευμα! Καλή επιτυχία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni #elenimenegaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στιςΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


#elenimenegaki #eleni παιχνίδι στα χιόνια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Share |