Ελένη Μενεγάκη: Η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα παιδιά της

Πρόκειται για μια παρουσιάστρια που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια παρουσιάζει με αστείρευτο κέφι την εκπομπή της, με σκοπό να ψυχαγωγήσει τους φανατικούς θαυμαστές της. Μάλιστα, κάθε αλλαγή στην ζωή της, αλλά και στην επαγγελματική της πορεία γίνεται talk of the town. Η ίδια το γνωρίζει πολύ καλά και για αυτόν ακριβώς το λόγο, δίνει πολύ σπάνια συνεντέυξεις. Ό,τι θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο, το λέει μέσα από την εκπομπή της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει ακόμα ένα δίαυλο επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Και αναφερόμαστε στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, στην οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή. Η ίδια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους followers της, στιγμές από τη μέρα της αλλά και από τα παρασκήνια της εκπομπής της. Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της μεσημεριανής ζώνης του Alpha.  

Η οικοδέσποινα της «Ελένης», κάθε χρόνο, περίπου τέτοια εποχή, ξεκινά τις προετοιμασίες για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, αφού είναι μια πολύ αγαπημένη της εποχή και της δημιουργεί μια ευφορία, όπως εκμυστηρεύτηκε στο παρελθόν, μέσα από την εκπομπή της.

Στην οικογενειακή της στέγη, ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τελετουργικό για το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και παρέα με τα παιδιά της απολαμβάνουν με τη διαδικασία. Όπως είπε σε προηγούμενη εκπομπή, το αστέρι στην κορυφή του δέντρου έβαζαν τα παιδάκια με της σειρά. Ωστόσο, φέτος η μικρή Μαρίνα εξέφρασε την επιθυμία να το βάλει εκείνη, όπως αποκάλυψε η μαμά Ελένη.

Η παρουσιάστρια, κάθε χρόνο τέτοια εποχή δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία, μετά τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το εν λόγω εθιμοτυπικό πραγματοποιεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Ωστόσο, η επί έξι χρόνια συνεργάτιδα της Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν ήξερε το γεγονός και είπε στον αέρα της Ελένης: «Εγώ στόλισα. Περιμένω να στολίσεις Ελένη και να δημοσιεύσεις φωτογραφία, όπως πέρυσι. Νόμιζα ότι θα στόλιζες αυτό το Σαββατοκύριακο ότι θα συντονιζόμασταν…».

Πως αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την «Ελένη»:

Share |