Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια εξομολόγηση λίγο πριν την πρεμιέρα!

Η Ελένη Μενεγάκη περιμένοντας τον σύζυγό της να έρθει από την Άνδρο, έκανε μία κατάθεση ψυχής στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση που έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια με τους τηλεθεατές, μία σχέση ζωής όπως υπογράμμισε και εκείνη!

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όλα όσα ήθελε να πει στους τηλεθεατές, συγκεκριμένα ανέφερε με ένα μακροσκελές κείμενό της:

«Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που δίνετε από την ζωή σας για να μου γράψετε κάτι ... και όλοι σας πάντα έχετε κάτι όμορφο να πείτε .... τόσα χρόνια μαζί .... ακόμα κι εσείς που ήσασταν μικρά παιδιά όταν με πρωτοείδατε στην τηλεόραση , ή εσείς που τα χρόνια μας είναι κοντά και κάναμε παραλληλίες διαδρομές στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή ! Ακόμα κι εσείς που τώρα τελειώσατε το σχολείο , άλλοι περάσατε στις σχολές -πανεπιστήμια ή πιάσατε την πρώτη σας δουλειά ... αλλά κι εσεις που ζείτε στο εξωτερικό! Οι γιαγιάδες όλων των ηλικιών , πιτσιρίκια μου , νεαρούληδες μου , μανούλες μου γλυκιές , αγόρια και κορίτσια μου είσαστε μέσα στην ζωή μου ( αλλά κι εγώ στην δική σας ) τόσο έντονα .... μ έναν τρόπο ζούμε μαζί από μακριιά αλλά τόσο κοντά ...

Μου στέλνετε κύματα αγάπης και να ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια μ έχετε στηρίξει κ βοηθήσει πάρα πολύ! Ξέρω πως κι εγώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα ατέλειωτα χρόνια στην τηλεόραση είμαι κοντά σας ! Ξέρω πως έχω βρεθεί στην σκέψη σας τις φορές που πήρατε κουράγιο , ελπίδα , θετική ενέργεια ! Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα... οτι κάνω πολύ ή λίγο και οτι μοιράζομαι μαζί σας είναι μέσα από την καρδιά μου , απόλυτα αληθινό!

Όπως κ η σχέση μας ! Κι εγώ σ αυτή την δουλειά μπήκα από μικρό κορίτσι . Με όνειρα πολλά , ανασφάλειες αλλά κ πάντα βαθιά μέσα μου μ ελπίδα ! Να τα καταφέρω μεν , αλλά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου στην αξιοπρέπεια μου ! Κέρδισα πολλά καλά στην πολυετή πλέον καριέρα μου , αλλά ίσως το πιο σημαντικό (γιατί είναι κ το πιο σπάνιο για να συμβεί )είναι οτι κέρδισα εσάς ! Γιατί η σχέση μας δεν βασίζετε μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία , είναι πιο βαθιά κ πιο ουσιώδης ! Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας .... Γιατί ? Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος ... »

Share |