Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο παρασκήνιο της εγκυμοσύνης

Το βράδυ της Κυριακής, όπως πια όλοι σας γνωρίζετε, η Ελένη Μενεγάκη γέννησε το τέταρτο παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Όπως είναι φυσικό και επόμενο, το ευτυχές γεγονός σκόρπισε χαρά στην οικογένειά της, τους συνεργάτες της, αλλά και τον απλό κόσμο που τη λατρεύει και τη στηρίζει τα τελευταία 20 χρόνια.

Η παρουσιάστρια, αυτή τη φορά, ήταν κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Αυτό υποστηρίζει στο δημοσίευμά του το περιοδικό You.  «Η κυρία Μενεγάκη, που εγώ προσωπικά την έχω ζήσει και στις τρεις προηγούμενες γέννες της, αυτήν τη φορά ήταν άλλος άνθρωπος. Πρώτα από όλα ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη, με καλή ψυχολογία και, μάλιστα, έκανε χιούμορ με τις νοσοκόμες,, αφήνοντάς τις να την πλησιάσουν, κάτι που δεν επέτρεπε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Στα τρία προηγούμενα παιδιά της ήταν κάπως απόμακρη, διατηρώντας πάντα, βέβαια, τη γνωστή ευγένειά της», δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος μέσα από το Ιασώ που έζησε όλες τις εγκυμοσύνες της.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αυτή τη φορά δε σταμάτησε λεπτό να χαμογελά, ακόμα και τη στιγμή των έντονων πόνων λίγο πριν ξεκινήσει ο τοκετός».

Ο Μάκης Παντζόπουλος, αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις να βρίσκεται στον τοκετό, την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μείνει στο χώρο της αναμονής, μια και η καισαρική δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιολογική γέννα, περνώντας φυσικά στιγμές αγωνίας και ανυπομονησίας.

Μόλις όμως του μετέφεραν τα χαρμόσυνα νέα, έτρεξε κοντά της και με δάκρυα στα μάτια τη φίλησε, ευχαριστώντας την για το υπέροχο δώρο που του έκανε.

Ο μαιευτήρας- γυναικολόγος της παρουσιάστριας, Γιώργος Σταματίου, σχολίασε στο περιοδικό: «Είναι ένα υγιέστατο μωρό, μια κούκλα. Και η Ελένη και ο Μάκης είναι πολύ ευτυχισμένοι και όλα είναι καλά».

Πως θα πουν όμως την κόρη τους; Φίλοι και συνάδελφοι προτείνουν στην Ελένη Μενεγάκη ονόματα για την κόρη της.
peoplegreece.com 

«Οι συνεχείς επιτυχίες μας στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης αποτελούν για μας την απόδειξη της πίστης, της αγάπης και της φροντίδας μας στον άνθρωπο,την ίδια τη ζωή και την οικογένεια».

Κωνσταντίνος Πάντος

(ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 
Share |