Ελένη Καστάνη: «Ξέρω ότι δεν θα γεράσω μόνη μου»

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για όλους και για όλα όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά". Η Ελένη Καστάνη αν και δήλωσε ότι είναι φανατική του καλλιτεχνικού πατινάζ δεν φάνηκε να γνωρίζει και πολλά για το Dancing on ice.

«Εγώ είμαι από τους φανατικούς του καλλιτεχνικού πατινάζ. Έβλεπα στην ΕΡΤ με τον κύριο Κωστάλα. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν θέαμα. Όταν έχει παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τα βλέπω όλα. (...) Αν έχει Θεοδωράκη, θα προτιμήσω να δω τους “Πρωταγωνιστές”» είπε η Ελένη Καστάνη η οποία αποκάλυψε γιατί έγινε ηθοποιός. «Εγώ έγινα ηθοποιός, γιατί μου αρέσει να ονειρεύομαι με τους ρόλους. Είναι η γιατρειά μου, η ψυχοθεραπεία. Υποφέρω ή χαίρομαι ανάλογα με τον ρόλο».

Η Ελένη Καστάνη μίλησε και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της ενώ έδωσε τη δική της απάντηση στην ερώτηση αν σκοπεύει να κάνει ένα δεύτερο γάμο. «Θεωρώ μαγκιά να μην χωρίσεις. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να κρατήσεις τον γάμο, όταν κάνεις παιδί. Ξέρω ότι δεν θα γεράσω μόνη μου. Θέλω να γεράσω με παρέα. Δεν ήμουν ποτέ του γάμου, δεν τρελαινόμουν. Δεν θα ξαναπαντρευτώ!».

Share |