Έλενα Ράπτη: Μιλά ανοιχτά για τον έρωτα με τον Κίμωνα Μπάλλα

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε το καλοκαίρι να ξαφνιάσει όλο τον κόσμο, μιας και ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως παντρεύτηκε με τον Κίμωνα Μπάλλα.

Η Έλενα Ράπτη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για το γεγονός ότι κράτησε το γάμο της κρυφό κατά την προεκλογική περίοδο και τον γνωστοποίησε μετά τις εκλογές όταν όλα είχαν ησυχάσει.

Αρχικά ανέφερε: «Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπο μου και την οικογένεια μας. Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά όνειρο που είχες. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο «φύλακας άγγελός» μου και παραμένει. Πιστεύω στο για πάντα. Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει για οικογένεια και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά. Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί ένα χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει»

Share |