Έλενα Παπαρίζου: «Ναι, συζητάω για το "Dancing on ice"»

H Ελενα Παπαρίζου, πολιορκείται από τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 προκειμένου εκείνη να τους πει το μεγάλο "ναι" και να δεχτεί να καθίσει σε μία από τις θέσεις, της κριτικής επιτροπής του "Dancing on ice" ! Μάλιστα, σήμερα μπροστά από την κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Mou", η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να επιβεβαιώσει κι επισήμως αυτές τις συζητήσεις που έχει με το κανάλι του Αμαρουσίου και να παραδεχτεί ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

«Η αλήθεια είναι πως όντως έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1... Ναι, συζητάμε για το "Dancing on ice", μου έχουν προτείνει να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή του σόου, η πρόταση δεν έχει να κάνει με την παρουσίαση και η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι...», είπε η Ελενα Παπαρίζου και συνέχισε :

«Επειδή ,όμως, έχω ανοίξει πολλά πράγματα και συζητάω και ετοιμάζω διάφορα, ακόμα δεν έχω απαντήσει για να δω τους χρόνους μου. Ομως, αυτή η ιδέα μου αρέσει πολύ, που αρέσει πάρα πολύ και είμαι σίγουρα θετική... Θα δω τους χρόνους μου και θα απαντήσω στο κανάλι για το τι τελικά θα κάνω..».

Share |